Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | F | G | H | K | L | N | O | P | R | S | T | É
Találatok száma: 35.

B

Balla Flóra (2018) Vezetőfejlesztés elmélete és gyakorlata (Coaching, mentoring, tanácsadás, üzleti coaching). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bauer Tamás László (2018) Az irodai ingatlanpiac különbségei Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bodó Bálint László (2018) Employer Branding, mint válasz a munkaerőhiányra a Danubius Hotelsnél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Borus Attila (2018) Az önvezető autózással foglalkozó vállalatok részvényeinek értékelése, összehasonlítása egymáshoz és az S&P 500 indexhez viszonyítva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Böjti Boglárka (2018) Coaching folyamata egy multinacionális vállalatnál (Magyar Telekom). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Böröcz Annamária (2018) Vásárlói szokások alakulása és alakítása a Magyarországon működő drogéria láncokon keresztül bemutatva - A drogériák vásárlóinak bemutatása és elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Böröczky Péter (2018) Ügyfélkapcsolati rendszer fejlesztése az S.C. Lion Victoria S.R.L-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Cvianov Mónika (2018) Nők a munkaerőpiacon Kisgyermekes nők munkaerőpiaci helyzete, a karrier és a család kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Dankud Dávid (2018) A Ghibli kft. jelenlegi raktári és megbízói helyzetének elemzése értékesítési szemszögből. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Fenyő Dóra (2018) Lean Six Sigma folyamatfejlesztési módszerek alkalmazása Shared Service Center környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fördős Katalin (2018) Magyar-osztrák munkaerő-áramlás a nyugati határ mentén, fókuszálva Győr-Moson-Sopron megye ingázóira. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Galát Réka (2018) Solidis AG szervezeti kultúraváltozása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gelatta Szabolcs (2018) A lakossági devizahitelezés elterjedésének okai Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Horváth Bettina Tímea (2018) Ügyfélkezelés fontossága a számviteli szolgáltatást nyújtó vállalatok esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kovács Dóra (2018) Megjelenés a social mediában a Tungsram-Schréder Zrt. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Edit (2018) Generációk marketingkommunikációs eszköz használata - Bízhatunk bennük vagy visszaélnek a helyzettel?! Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Rita (2018) A coaching alkalmazása az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálati tevékenységének életében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Áron Kristóf (2018) Az újraszervezés aktualitása multinacionális környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kriszta Emánuel László (2018) A vízesés és az agilis projektmódszertanok összehasonlítása szoftver bevezetési projektek során. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kugler Vivien (2018) Az online értékesítési rendszer gyakorlati megvalósulása a LEDison webáruháznál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Lados Ábel (2018) Az állam szerepe a hazai startup ökoszisztémában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lakosa Ákos (2018) A magyar kosárlabda játékosok menedzsmentjének speciális piaca és a játékosügynöki munka szerepe egy primer kutatás alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Petra (2018) A magyar mikro- kis- és középvállalkozások számára elérhető támogatások típusai és további beruházásösztönző hatásuk. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Orosz Henrietta (2018) A kisvállalkozás társadalmi beágyazottsága. Családi vállalkozás A Häremillen családi borászat bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Papp Adrienn (2018) A színek, mint marketingeszközök szerepe a fogyasztói magatartás befolyásolásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Repovszki Gergő (2018) Nyugdíjcélú megtakarítások lakossági és szakmai szemmel. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Szalai Dóra (2018) Nők karrierépítési- magánéleti egyensúlyának lehetősége. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szomszéd János (2018) Risk Management a Globális Piaci Környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Takács Kinga Zsófia (2018) Felelősségvállalás társadalmi szemszögből – a tudatos fogyasztó. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tombor Boglárka (2018) A turizmus szezonalitása és annak hatásai a balatoni-régió kisvállalkozásaira. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tor Katalin (2018) A Danubio Homes Kft marketingkommunikációja. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tukacs Katalin (2018) A MoneyFast Genius Kft gazdálkodásának és működésének átfogó elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Mónika Eszter (2018) A digitális banki szolgáltatások Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Török Dániel Alexander (2018) Az élelmiszeripar helyzete az elektronikus kereskedelem piacán hazánkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

É

Égi Marianna (2018) Startup mentorprogramok működése és fejlődési lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:04:35 CEST.