Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | F | G | H | K | M | S | T | V | Z
Találatok száma: 17.

B

Bene András János (2017) A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Dankó Dóra Daniella (2017) Koktélfogyasztási szokások alakulása az Y generáció körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Faluközi Tímea (2017) Figula pincészet és borainak bemutatása, elemzése vendéglátó szempontból. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Gonda Bálint (2017) The evolution of the café culture in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gyökös Gergő (2017) Gasztroforradalom Budapesten, Vendéglátásra gyakorolt hatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hajdú Réka (2017) A Darjeeling Indiai Teaház és Kávézó piaci helyzetének elemzése és fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Hertner Zsófia (2017) A diétás desszertfogyasztás lehetőségei- Egy budapesti cukrászda bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Ramóna (2017) A kávé felhasználása a cukrászdákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kapás Erika (2017) Az energiaitalok elterjedésének hatása a fiatalok alkoholfogyasztási szokásaira. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Bence (2017) Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Moreno-Moreno Ceferina Fanni (2017) The impacts of gluten intolerance in catering - A consumer approach. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szabó Ildikó (2017) Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Diána Lilla (2017) Katalán gasztronómia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Takács Anett (2017) Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Ágnes (2017) Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Vámos Anna Liza (2017) A fenntarthatóság és környezettudatos szemléletmód integrálhatósága a Jamie’s Italian működésén keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Z

Zelei Zsófi (2017) Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 20:26:47 CEST.