Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | F | H | I | K | M | N | P | R | S | T | V | W | Z
Találatok száma: 35.

A

Andics Dóra Zsófia (2014) Badacsonyi borturizmus. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

B

Barabás Botond (2014) Az egészséges életmód és táplálkozás szerepe a vízilabdázók körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Biczó Eszter Nóra (2014) Nyomtatott és online vendéglátó- és szállodaipari szaklapok elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodrogi Réka (2014) Minőségi élet, egészséges társadalom, - tudatos táplálkozás, és szabadidősportok segítségével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Cindel Andrea (2014) Critical Analysis of Managing the Room Service Department in The Broadmoor. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csányi Anett (2014) A sörözők piaci pozíciója, a „Félkrajcár” söröző megvalósíthatóságának és gazdálkodásának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Demcsák Tímea (2014) Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Farkas Anita (2014) Törökország gasztronómiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Farkas Tímea (2014) A magyar szállodák mobil applikációinak és ezek alkalmazási lehetőségeinek elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Fehér Borbála (2014) Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hegedűs Boglárka (2014) A hagyományos és a mai modern cukrászat összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Vivien (2014) Wine and health. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

I

Illés Edina Zita (2014) Az angol gasztronómia sajátosságai, különös tekintettel a Cornwall félszigetre és az ott élők étkezési szokásaira. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kegyes Dóra (2014) Karbonsemleges szálloda a költséghatékony működésért és a fenntartható fejlődésért. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Bernadett (2014) Vendéglátóipari tevékenységek és szolgáltatások bemutatása az Art Gastronomyn keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Péter Lajos (2014) A MEGOSZTÁSOK GAZDASÁGTANÁNAK BEMUTATÁSA AZ Airbnb PÉLDÁJÁN KERESZTÜL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Major Luca (2014) Complex analysis of two different types of catering establishment. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Alexandra (2014) New trends in Hungarian Pálinka Market. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Németh Bálint (2014) A gyulai Elizatbeth Hotel ****superior tevékenységének bemutatása, gazdálkodásának és adóterheinek elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Pacsika Csilla (2014) An existing catering unit's developing plan. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Plaszkó Barbara Márta (2014) Gasztronómiai szokások vizsgálata a katolikus vallásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pálfalvi Brigitta (2014) A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pásztor Anna (2014) Hagyományostól eltérő fogyasztói igények a vendéglátásban - az inzulinrezisztencia. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Radnai Kinga (2014) A kávéfogyasztási szokások hazánkban és szerepe napjaink kávézóiban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Raffai Anna Réka (2014) Az "Amuse Bouche" és egyéb vendégváró falatok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rizmajer Eszter (2014) A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szabó Gábor (2014) Piemont borászatának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szokolai Dóra (2014) A hagyma és annak felhasználása különböző nemzetek konyhájában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Terbócs László (2014) Gasztroblogok a magyar gasztrokultúrában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Júlia (2014) Egy magyar étterem üzemeltetése Németországban, Düsseldorfban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Varga Vivien Lilla (2014) Analysis of Emotional Intelligence and its Development Opportunities in the Hungarian Hotel Industry. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Zsófia (2014) Critical analysis and development of the current online marketing strategy of Jankovich Kúria Wellness Hotel****. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Villangó Ádám (2014) Pálinkafőzés, pálinkafogyasztás a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

W

Wittmann Ádám (2014) Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Z

Zaveczky Mariann (2014) A borfogyasztás élettani hatásai, borfogyasztási szokások és a kínálat elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 14:02:30 CEST.