Vissza |
Barta Zsófia (2018) Korszerű, 21. századi ételkészítést segítő gépek és berendezések bemutatása az Arany Kaviár Étterem konyhája által. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Bereknyei Katalin (2018) Tehetségfejlesztés a cukrász szakoktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Deák Dóra (2018) A Hilton Budapest SWOT- és PEST-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Fejes Barna (2018) A SÖR, MINT FELTÖREKVŐ ITAL ALTERNATÍVA AZ IL GALLO NERO-BAN ÉS A GASZTRONÓMIÁBAN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Huszár Beatrix (2018) Vadhúsok beszerzése és felhasználása, vadételek a Grassalkovich Étterem étlapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Kupás Dorina (2018) A Radisson Blu Béke Hotel, Budapest által ellátott F&B feladatok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Schmid Dávid Máté (2018) Szállodai konyharészlegek és a közöttük lévő munkafolyamatok a Corinthia Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Szigeti Regina (2018) A rendezvény részleg működése és felépítése a Budapest Marriott Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.