Vissza |
Horváth Ákos (2015) Bocuse d'Or és hatása a magyar gasztronómiára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Kormos Laura (2015) Rendezvényi vendéglátás sajátosságainak bemutatása a Boscolo Budapest Hotel alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Pancsovay Zita (2015) Vendéglátó vállalkozás létrehozásának jogi és gazdasági külső környezetének elemzése, működtetésének feltétel rendszere, jövedelmezőségének bemutatása Saját vendéglátóipari vállalkozás létrehozásának példáján bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Teleki Blanka (2015) Dolce Vita - A cukrászat Édes Élet cukor nélkül (Allergén mentes termékek választása). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.