Vissza |
Bakos Kinga (2017) A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Jancsik Dóra Emőke (2017) Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Marlok Edina (2017) Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Pável Balázs (2017) Az Abacus Hotel étterméhez köthető borvidék bemutatása, és az ott termelt borok felhasználása az étterem kínálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Tilli Mariann (2017) Humánerőforrás-kezelés a Botanico Hotelben, Spanyolországban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Tóth Virág (2017) Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Zaletnyik Zoltán (2017) A hazai szakképzés helyzete, fejlesztésének alternatívái, európai kitekintéssel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.