Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: G | K | M | P | S | T | V
Találatok száma: 13.

G

Gakisz Jorgosz András (2018) Változó munkaerő-piaci igény, változatlan oktatás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Keresztes Vanessza (2018) Egyedi igények kezelése a Cake Shopban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kincse Balázs Vince (2018) Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Matus Dániel László (2018) Konfliktusok és konfliktuskezelés az iskolában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Márton Richárd (2018) A Tó Wellness Hotel SWOT és PEST elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Péter Judit (2018) A hátrányos helyzetű tanulók tanulási motivációja a szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szabó Ádám (2018) Az Adna Café árbevételeinek tervezése-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szilágyi Tibor (2018) ALKOHOLIZMUS: OKOK ÉS KÖVETKEZMÉNYEK. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szücs Henrietta (2018) Panaszkezelés a Housekeepingen a Danubius Hotel Arénában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Taylor Laura Szabina (2018) Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tolnai Alexandra (2018) A belső kommunikáció és a munkahelyi konfliktusok a KLADADO büfében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Veres Renáta (2018) Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vörös Károly (2018) A magyar szakképzési rendszer történetének elemzése az 1920-as évektől napjainkig. Koncepciók, feszültségek, dilemmák. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:03:50 CEST.