Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | E | F | K | S | Ö
Találatok száma: 13.

B

Balogh Orsolya (2018) Az idegenforgalom komplexitásának fontossága Hollókő turizmusában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bende Dóra (2018) A magyar rendezvényszervezés problémái és trendjei napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Dienes Ilona (2018) Mezőkövesd örökségturizmusa, a matyó hímzés, mint világörökség hatása a város turizmusára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

E

Edvi Rebeka (2018) Nyugat-Dunántúl és Burgenland egészségturisztikai elemzése és összehasonlítása 3-3 gyógyfürdő példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Fábián Fanni (2018) Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál, avagy a nemzeti és nemzetközi kultúra ápolásának humán és gazdasági háttere. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kiss Alexandra (2018) A budapesti kulturális és gasztronómiai fesztiválok bemutatása és hozzájárulása a turizmushoz. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss-Rezes Eszter (2018) Kutyabarát szállodák létesítési és működtetési feltételei Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kohut Kinga (2018) A Front Office részleg működésének összehasonlító elemzése a Boscolo Residence, Danubius Hotel Arena, Novotel Budapest Centrum szállodákban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Korompay Gréta (2018) Élmény és kultúra, avagy a Zsámbéki-medence, mint turisztikai desztináció. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kálmán Orsolya Gerda (2018) Extrém motivációjú utazások: Droghasználat és a drogturizmus jelensége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Schmidt Dominik (2018) Szállodai ingatlanbefektetések bemutatása a Novotel Budapest Danube szállodán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Sára (2018) Rendezvényszervezés és lebonyolítás az Európa Rendezvényirodában - több rendezvényen keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ö

Ötvös Szilvia (2018) Filmturizmus növekvő tendenciája az idegenforgalomban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:07:09 CEST.