Tallózás szakirány szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: C | G | K | M | P | S | T
Találatok száma: 11.

C

Csillag Krisztina (2018) Több funkciós pályázati tér pályázata Vasalján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Gáspár Eszter (2018) Vállalatok munkaerő toborzási és kiválasztási folyamatainak vizsgálata egy gyógyszergyár példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kandrák Beáta (2018) A Fővárosi Önkormányzat fenntartásában lévő Vígszínház Nonprofit Kft. vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének vizsgálata az éves beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Kornélia (2018) Kis- és középvállalati hitelfinanszírozás a CIB Bank Zrt. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kámán Norman (2018) A FLEX Kft. logisztikai rendszere. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Molnár Henriett (2018) Az ügyfélélmény és ügyfélkapcsolat szerepe és bemutatása az OTP Bankon keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

P

Perecz Nikolett (2018) B-Light a határok áthidalása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Szabó Márton Ármin (2018) Okoskarkötő alkatrészek gyártási projektjének kihívásai az AQ Anton Kft.-ben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Tirner Dorina (2018) Projekt előkészítés-, tervezés- és megvalósítás a Hartmann Hungary Kft.-nél az új munkaerő hatékony betanítására vonatkozóan. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Melissza (2018) Zala Megyei Szent Rafael Kórház fejlesztési projektjei és a legnagyobb projekt rövid bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tőke Renáta Patricia (2018) A Flextronics International Kft. készletgazdálkodásának bemutatása a PULSE eszközön keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 18:06:06 CEST.