Tételek ahol a szak "Andragógia szak" és a mű dátuma 2015

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | D | F | G | H | I | K | L | M | P | R | S | T | V | Á
Találatok száma: 48.

A

Antal Anett (2015) Nógrád megye Balassagyarmat térség munkaügyi helyzete és képzési kínálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Aradi Dóra (2015) A magyar lakosság kulturális turizmussal kapcsolatos ismeretei, attitűdjei, utazási szokásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

B

Balázs Anna (2015) Motiváció és személyiségfejlődés vizsgálata a Grundtvig mobilitási program résztvevőinél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Baranyai Gergely Emil (2015) Munkahelyi képzés a Kereskedelmi és Hitel Bank Zrt.-ben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bari Béla (2015) Az oktatás szerepe a romák művelődésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Beke Ágota (2015) A rendezvényszervezői munka, azon belül az esküvőszervezés létjogosultsága. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Belicza Lilla (2015) Tétovázás a küszöbön - A kapunyitási pánik. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bertli Petra (2015) Szabadidős tevékenység az infokommunikációs társadalomban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Betáné Pap Krisztina (2015) Az ember és a tanulás, avagy a tudás elérhetősége a különböző korokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bora Éva (2015) Az időskori aktivitás és a mentális egészség kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bábel Emese (2015) Gyengébb nem? Nőknek szóló irodalom, női szervezetek a történelem folyamán és napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bánfi Ágnes (2015) A népi kultúra átörökítése napjainkra néphagyományok tekintetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Dalányi Luca (2015) Az Y és Z generáció kultúrával való kapcsolata, fogyasztási szokásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dobó Réka Ágnes (2015) A videó önéletrajz jelentősége a ma munkaerőpiacán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dukai Petra (2015) A nők munkaerőpiaci szerepvállalása és annak nehézségei vezető pozíciókban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Durucz Gergely Attila (2015) Elektronikus tanítás és tanulás elterjedése, létjogosultsága. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Farkas Richárd (2015) Felnőttképzési módszerek változatossága, alkalmazási lehetőségei - Testőrképzés a világban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Gervai Dóra (2015) Egészség és aktív pihenés; Sport és turizmus összekapcsolásának lehetőségei a Tisza-tónál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gottl Dorottya (2015) A modern infokommunikációs technológia szerepe az idősek életében, a jövő lehetőségei, fejlesztési irányok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gulkai Szilvia (2015) Kultúra az élménytársadalomban! Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Gábris Emese (2015) A fiatal felnőttkori krízisek és a kapunyitási pánik, az Y generáció bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hajdu Gábor Lászlóné (2015) Én is szeretnék tanulni! Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

I

Illés Bernadett (2015) A válás hatása a felnőttkori továbbtanulásra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Király Ágota (2015) A művelődési és kulturális igény fejlesztési lehetőségei felnőttkorban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Nándor (2015) A Sziget Fesztivál kultúraközvetítő szerepe. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Komornik Nóra Mónika (2015) Nők szerepkonfliktusai, munkavállalási dilemmái. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Koncz Katalin (2015) Maglód a rendezvények tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

L

Lakatos Noémi (2015) A munkahelyi stressz hatása a jóllétre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Makhult Márton (2015) Az internet szerepe a felnőttkori permanens művelődésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mörk Laura (2015) Időskor a testi-lelki jólét jegyében és az idősödés megítélése napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Paróczi Bence (2015) Víz-Hang Fesztivál Kultúrközvetítő és Társadalomépítő szerepe Budaörsön. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Petz Vivien (2015) Kapunyitási Pánik - Megküzdés a családi, párkapcsolati és munkahelyi kihívásokkal fiatal felnőtt korban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pátkai Nóra (2015) A munkahelyi stressz egyénre gyakorolt hatásai napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Reisz Anett (2015) A falusi turizmus felnőttképzési aspektusai és szemléletformáló hatása a tatai kistérség életében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Revolledo Eszter (2015) A Biatorbágyi Faluház és Karikó János Könyvtár bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ringhofer Klaudia (2015) Magyarországi esküvőszervezés helyzete napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Samu Orsolya (2015) A változó családi értékek, a munkaerő-piaci lehetőségek és a digitális információszerzés az X, Y és Z generáció viszonylatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sisa Dóra (2015) Az e-learning jelenlegi és jövőben várható helyzete, valamint a MOOC online tanulásban betöltött szerepe. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Petra (2015) A média hatása a művelődésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szakács Ildikó (2015) Női szerepváltozások megítélése és női egyenjogúsági kérdések napjainkban Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szalai László (2015) A család funkcióinak változása és ennek hatásai napjainkban Párkapcsolatok és gyermekvállalás. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Széles Viktória (2015) Vállalkozás indító képzés az álláskeresők illetve a képzők szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szücs Nikolett (2015) Az idősödő és az idős emberek helyzete Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szűcs Claudia (2015) Fiatalkorúak a büntetés-végrehajtásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sőmen Vivien (2015) Az olvasási szokások változása napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tóth Annamária (2015) Hogyan működik a személyek szabad áramlása az Európai Unióban? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Véghelyi Kitti (2015) A fogyatékkal élők helyzete napjainkban, szülővárosomban Csornán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Á

Ádám Anna (2015) Coaching – Divathullám új név alatt, vagy hiánypótló menedzsment eszköz? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 09:00:02 CEST.