Tételek ahol a szak "Controlling szakközgazdász" és a mű dátuma 2016

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | F | H | K | N | P | S | T | V
Találatok száma: 21.

B

Bereczki Attila Gergely (2016) Új, tojásfehérje-alapú funkcionális élelmiszer előállító üzem telepítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bukits Erika (2016) A vezetői információs rendszeren alapuló kontrolling rendszer szerepe és megvalósításának folyamata, annak speciális kérdései az Országos Vérellátó Szolgálatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bíró Hajnal (2016) A controlling, mint az eredményes szervezet és vezetés hatékony eszköze a SZÁKOM Nonprofit Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Csizmadia Levente (2016) Költségallokációs modell felépítése és működése az OT Industries esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

F

Faast Anita (2016) Egy befektetési alap elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Horváth Tamás (2016) A Nagykanizsai Gazdasági Ellátó Szervezet ellenőrzési rendszerének hatása a működésére. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Éva Júlia (2016) A controlling gyakorlata és továbbfejlesztési lehetőségei a Pylon-94 Gép- és Acélszerkezetgyártó Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kovács Beáta (2016) A vállalati tervezés múltja, jelene és előrevetíthető jövője a Fe-Ferrum Korlátolt Felelősségű Társaság esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kóti Andrea (2016) Az MKB Bank Zrt. költséggazdálkodásának értékelése és továbbfejlesztési lehetőségeinek feltérképezése egy ERP rendszer bevezetésével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ködmön András Gábor (2016) CASH FLOW TERVEZÉS A METRO KERESKEDELMI KFT-NÉL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Németh-Bojtor Imola Tünde (2016) Cash flow elmélete és gyakorlata a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

P

Paál György (2016) A jogszabályi változások hatása a Délzalai Víz- és Csatornamű ZRt. gazdálkodására. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Peles Beáta (2016) A váálalkozási tevékenység hatékonyságának és jövedelmezőségének elemzése, a feltételrendszer bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pintér Dorottya Ibolya (2016) Egy vállalkozás gazdálkodásának komplex átvilágítása és minősítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pájerné Burda Zsuzsanna (2016) A Székesfehérvári Épületfenntartó és Hőszolgáltató Zrt. gazdálkodásának komplex átvilágítása és minősítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Schifter Judit Eszter (2016) Flex zalaegerszegi gyáregység pénzügyi szervezetének változásai és pénzügyi controlling szerepének erősödése az évek során. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sándor Árpád (2016) Az üzleti tervek készítésének módszerei, értékelési szempontjai a Trenkwalder Kft. üzleti tervének összeállításán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

T

Toldi Aliz (2016) Controlling tevékenység a Concordia Közraktár Zrt. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Varga Krisztina (2016) A közvetlen költségek tervezési, elszámolási, elemzési és ellenőrzési gyakorlata a T-Systems Magyarország Zrt-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Orsolya Fruzsina (2016) Pályázzunk vagy mégsem? Avagy mennyire segíti a mezőgazdasági gazdaságok hatékonyságát és jövedelmezőségét a támogatások igénybevétele. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Várkonyi Péter (2016) A controlling szerepe az svd Hungary Kft. gazdálkodásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 14:18:21 CEST.