Tételek ahol a szak "Controlling szakközgazdász" és a mű dátuma 2017

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | E | K | M | N | P | S
Találatok száma: 12.

B

Berencsi Anita (2017) Az MShS projekt kontrolling működtetésének feltétele és módszertana. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bernáth Kinga Éva (2017) Az üzleti tervek készítésének módszerei, értékelési szempontjai a Timing Team Chronomoto Kft. üzleti tervének összeállításán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Erdőhegyi-Kapusi Erika (2017) A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kamondi Nikolett (2017) A pénzügyi kontrolling módszertana és hasznosítási lehetőségei a Magyar Földgáztároló Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Murányi Márta (2017) Egy konkrét vállalkozás gazdasági fejlődése Mérleg – és Eredménykimutatás alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Mód Mátyás (2017) Projekt kontrolling jelene és jövője az NNG Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

N

Nagy Gábor (2017) A controlling mint az eredményes szervezet és vezetés hatékony eszköze egy konkrét vállalkozás példáján bemutatva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nemes Erika (2017) Lakásvásárlás kontra bérlés Összehasonlító elemzés magyar viszonylatok között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pozsonyiné Magyar Orsolya (2017) Az üzleti tervek készítésének módszerei, értékelési szempontjai egy, a mezőgazdasági ágazatban működő cégcsoport üzleti tervének összeállításán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Svéd Kata (2017) A controlling, mint az eredményes szervezet és vezetés hatékony eszköze egy konkrét vállalkozás példáján bemutatva - Összefügg-e vállalat eredményessége és a controlling rendszer hatékonysága? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szin Ágnes (2017) A gazdasági világválság hatása a magyarországi turizmusra - elemzés a Danubius Hotels Group éves pénzügyi jelentései alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

Széplaki Norbert (2017) Az Ipoly Erdő Zrt. gazdálkodásának átvilágítása és elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:32:30 CEST.