Tételek ahol a szak "Emberi Erőforrások" és a mű dátuma 2016

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z
Találatok száma: 93.

B

Bartos Hajnalka (2016) A megváltozott munkaképességű munkavállalók munkaerő-piaci integrációjának szempontrendszere különböző befogadó munkahelyek gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bobrovszki Auguszta Kriszta (2016) Az intrinzik és extrinzik motiváció Hogyan befolyásolja a külső és belső motiváció az Y generáció tagjait? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bálint Anita (2016) A munkaerő beillesztése a szervezetbe. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bálint Hilda Melinda (2016) Az emberi erőforrás menedzsment fontossága, feladata vállalatok összeolvadása esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bíróová Cyntia (2016) Munkaerővadászat a 21. században - Delego Kft. szolgáltatásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Cserhalmi Lili (2016) Munkahelyi pszichoterror. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csiffáry Laura (2016) Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat szerepe a pályakezdők és fiatalok elhelyezkedésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csóli Klaudia (2016) Munkaerő-kölcsönző cégek megítélése a Dekra Arbeit Magyarország Kft. gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csörnök Fanni (2016) Szervezeti vizsgálat a vezetők által vallott és a munkavállalók által követett értékek mentén: Az Extreme Rendezvényügynökség szervezeti diagnózisa. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Darai Bernadett (2016) A munkaerő-kölcsönzés, mint atipikus munkajogviszony alkalmazásában rejlő előnyök és hátrányok bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dehurta János (2016) Cafeteria rendszer elemei, kialakításának szempontjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Delényi Eszter (2016) Bérgazdálkodás, béren kívüli juttatások az Elmatit Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dobos Viktória Mercédesz (2016) Felvételi eljárás, toborzás, kiválasztás a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dohóczki Péter (2016) Külföldi munkavállalók beillesztése a TATA Consultancy Services példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dénes Petra (2016) A munkakörnyezet zöldítésével kapcsolatos attitűdök egy állami felsőoktatási intézményben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Erdélyi Cintia (2016) A munkahelyi stressz vizsgálata diákmunkások körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Farkas Tímea (2016) Szervezeti változás a Robert Bosch Kft.-nél Milyen következményei vannak a szervezeti változásoknak, annak egyéni és kollektív szintjén? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fehér Laura Barbara (2016) A toborzás és kiválasztás folyamatának bemutatása a Chinoin Zrt. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ficzek Tamara (2016) A Cafeteria rendszer elemei, kialakításának szempontjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fügedi Barbara (2016) A Z generáció által támasztott elvárások az ideális munkáltatóval szemben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fülöp Flóra (2016) Fókuszban az employer branding - újszerű toborzási módszerek a Y generáció körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Galambos Marietta Krisztina (2016) A multinacionális vállalatok jelenlegi HR funkcióinak, folyamatainak és eszköztárainak innovatív újragondolása az Y és Z generációk hatékony és eredményes menedzsmentje érdekében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gama-Kovács Andrea (2016) A munkáltatói márka megítélése az X-Y generáció körében Az FHB Bankcsoport munkavállalóinak vizsgálatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gazsi Fruzsina (2016) A munka-magánélet egyensúly és a szervezeti kultúra kapcsolatának vizsgálata egy IT cég gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gulyás Nikolett Réka (2016) Iskolaszövetkezeten keresztül dolgozó diákok munkavállalási motivációi. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Guttin Julianna Réka (2016) Az emberi erőforrás menedzsment alapjai. A toborzás-kiválasztás elméletben és gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gál Judit Gyopár (2016) A zöld iroda koncepció, mint a CSR egyik lehetséges eszközének vizsgálata a telekommunikációs vállalatok gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hadi Szimonetta (2016) Az Emberi Erőforrás Menedzsment Osztály Felépítése és Müködése a CIB Bank Zrt.-ben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hajnal Zsuzsanna (2016) A Magyar Cetelem Bank Zrt. cafetéria rendszere, kialakításának szempontjai, valamint az egyéni és kollektív érdekeltségi rendszerének fejlesztési lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hankovszki Brigitta (2016) Az Y generáció a munkaerőpiacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hent Laura Rita (2016) Érzelmi intelligencia a munkahelyválasztásban és a munkahellyel kapcsolatos érzelmekben, a végzettségükkel azonos és eltérő munkahelyen élők körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Herczeg Dóra (2016) A munkahelyi stressz okainak és tüneteinek megjelenése egy általános iskola pedagógusainak körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hermán Renáta (2016) SOFT SKILL ALAPÚ TRÉNINGEK VIZSGÁLATA EGY MULTINACIONÁLIS VÁLLALATNÁL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Orsolya Mónika (2016) Az élethosszig tartó tanulásra nevelés és a pedagógusok képzéseinek kapcsolata a Fekete István-Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hutter Lilla Bella (2016) Coaching szemléletű vezetés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Imre Ildikó (2016) HR akkor és most, avagy honnan indult és hova jutott az Emberi Erőforrás Menedzsment. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jassoy Dániel (2016) Mennyit ér a Szavam? A PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft. Képzés Visszajelző Rendszerének Értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Juhász Nikolett (2016) Az ösztönzés helye az emberi erőforrás menedzsmenten belül és kapcsolata a szervezet stratégiájához azon belül a motiváló erők a munkában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kaiser Gábor (2016) Vállalati belső kommunikáció hatásai az iData Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Karajz Kitti (2016) A cafetéria rendszer elemei,működésének bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Katona Petra (2016) A munka és tanulás során megélt boldogság összehasonlítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Ádám (2016) Az Ösztönzés és motiváció helye az emberi erőforrás menedzsmenten belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Erzsébet (2016) Pedagógus Életpályamodell bevezetése és gyakorlati tapasztalatai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Konyhás Nóra (2016) Az egyéni boldogság-keresés szerepe a munkahely választásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Boglárka (2016) Kártyajáték a munkáltató és munkavállaló között A cafeteria rendszerében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Fruzsina (2016) Munkaerő,- létszámgazdálkodás a Clarion Hungary Elektronikai Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Karolina (2016) A szervezeti kultúra és vezetői stílus kapcsolatának vizsgálata egy közigazgatási intézménynél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Káldori-Kovács Fanni (2016) A csoporton belüli hierarchia és az érzelmi intelligencia kapcsolata a tűzoltócsoportokban (Két tűzoltócsoport vizsgálata alapján). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Károlyi Lilla (2016) Az emberi erőforrás menedzsment toborzás-kiválasztási tevékenysége. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Káscsák Cintia (2016) Reintegráció a Büntetés-végrehajtásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Legányné Kátai Andrea (2016) Toborzás és kiválasztás az MKB Bank Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lehoczky Eszter Judit (2016) Szimbolikus Küzdelmek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lébár Vivien (2016) A tudásmenedzsment elmélete és vállalati alkalmazása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Messzi-Szabó Petra (2016) A behajtási osztály jellegzetességeinek vizsgálata a munkahelyi stressz tükrében, egy nemzetközi pénzintézet magyarországi leányvállalatánál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Fruzsina Csilla (2016) Innovatív HR megoldások hatása a Budapest Bank gyakornoka inak elkötelezettségére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Móricz Petra (2016) Alkoholizmus és munkahelyi stressz. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Aranka (2016) A cafetéria-rendszer megjelenése a BKV Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Bianka (2016) A felelős márka kétarcúsága. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Gábor (2016) Szervezetfejlesztés és szervezeti diagnózis a gyakorlatban Szervezetfejlesztés a CLB Packaging Csomagolástechnikai Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Rita (2016) Az Y Generáció munkavállalói a mai munkaerőpaicon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nyulasi Zsófia (2016) Kiégés az orvosi hivatást gyakorlók között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Fruzsina (2016) Testmódosítások megítélése a munkaerőpiacon - Előítélet és diszkrimináció. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Olrik Edina (2016) Kiválasztási eszközök és a mentorprogram alkalmazása az új munkavállalók hatékony integrációjáért. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Palacsik Kinga (2016) Miként befolyásolja a pszichoszociális kockázatok kezeletlensége a hivatásos magyar gépjárművezetők munkáját, annak megtartását? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Palkó Bettina (2016) A munkaalkoholizmus fogságában A munkafüggőség vizsgálata a nemek között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Palkó Bettina (2016) A munkaalkoholizmus fogságában - A munkafüggőség vizsgálata a nemek között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Puskás Gabriella (2016) Munkahelyi motiváció a generációk fókuszában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pásztor Fruzsina (2016) Toborzás és kiválasztás innovatív módszerei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pék Bence (2016) A HR Business partner modell bevezetésének folyamata és a bevezetés eredményességének vizsgálata egy gyógyszeripari nagyvállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Rózsa Viktória (2016) Érzelmi intelligencia szerepe a vezetők kiválasztásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sarkadi Nagy Anna (2016) Munkahelyi stressz – Az erőfeszítés-jutalom egyensúlytalansága és az észlelt stressz kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sutyor Zsuzsanna (2016) Az ösztönzés helye az emberi erőforrás menedzsmenten belül és megvalósulása a Schiller Autóháznál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Barbara (2016) A tiszta téri munkavégzés speciális jellegének a vizsgálata a munkahelyi stresszel összefüggésben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Ágnes (2016) Munkaerő és létszámgazdálkodás a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szervezetén belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szakács Dorottya (2016) Toborzási és kiválasztási stratégiák, eljárások, módszerek, nehézségek elmélete és gyakorlata az információtechnológia világában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szeberin Krisztina Katalin (2016) E-HR: a munkavállaló aktív közreműködése az emberi erőforrás folyamatokban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szeles Noémi (2016) A toborzás és kiválasztás folyamatának bemutatása egy munkaerő kölcsönző, közvetítő cégen keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szigligeti Attila (2016) A teljesítményértékelés bemutatása és bevezetése az Északdunántúli Vízmű Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szilágyi Szabolcs (2016) A megváltozott munkaképességű munkavállalókra irányuló attitűd koncepciók a nyitott szervezetek megközelítésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szöllősi Anita (2016) Az erőforrás-biztosítás folyamata, a toborzás és a kiválasztás részletes bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szöllősy Anita (2016) A képzés-fejlesztés jelentősége és szerepe az emberi erőforrás biztosításában és a kompetenciák fejlesztésében a Decathlon példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sántha Orsolya (2016) Fókuszban a migráció - avagy a németországi munkavállalás hatásai a müncheni és ulmi magyarok vonatkozásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Taskó Tamás (2016) Hogyan növelhető az Y generáció lojalitása a multinacionális vállalatoknál? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Törőcsik Anett (2016) Vállalatok toborzási és kiválasztási folyamatainak bemutatása a Lufthansa Technik Budapest vállalaton keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

U

Ungvári Balázs (2016) A Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatói elvándorlásának veszélye. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Varga Lívia (2016) A munkaerő-kölcsönzés működése a magyarországi munkaerő-piacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vasas Attila (2016) HR kontrolling szerepe az erőforrás-gazdálkodásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vass Lilla (2016) Személyügyi feladatok ellátása egy állami intézményben - a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vida Viktória (2016) Megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása - motivációk és integráció. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Virág Nóra (2016) KAPUNYITÁSI PÁNIK HATÁSA A PÁLYAKEZDŐ FIATALOKRA. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Váradi Csilla (2016) Munkahelyi stressz vizsgálata a generációk tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

W

Weisz Nóra Edit (2016) Generációk közötti tudásáramlás vizsgálata egy pénzügyi szervezetnél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zsemberi Larion (2016) A családi vállalkozások utódlása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:31:50 CEST.