Tételek ahol a szak "Emberi Erőforrások " és a mű dátuma 2017

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | E | F | G | H | I | K | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z
Találatok száma: 114.

A

Arató Fanni Sára (2017) Az Y és a Z generáció önkéntes motivációja. Pénzügyi és Számviteli Kar.

B

Bajza Vivien Csendike (2017) Jövőkép a magyar munkaerőpiac és a toborzás-kiválasztás alakulásáról. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bencze Dóra (2017) Milyen tényezők befolyásolják, támogatják és milyen tényezők hátráltatják a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását, munkavállalását a mai Magyarországon? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bereczki Renáta (2017) Erasmus+ a felsőoktatásban, mint elsőbbségi beszállókártya a munkaerő-piacra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Berencsi Dorottya (2017) A munkaerő-kölcsönzés hazai szabályozása és munkajogi feltételei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Boumoujahed Jennifer (2017) A fenntartható fejlődés oktatásának hatása a fenntartható fogyasztás kialakításában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Buriánné Teleki Andrea (2017) A képzés jelentősége és szerepe a Pest Megyei Flór Ferenc Kórházban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bálint Henrietta (2017) Teljesítményértékelés: célok és módszerek. A TÉR folyamata elméletben és gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bándi Lívia (2017) Az érzelmi intelligencia hatása a munkavállalók motivációjára, a változáskezelésre a Miskolci Egyetem Könyvtár, Levéltár, Múzeum példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bánföldi Zoltánné (2017) A Cafetéria rendszer elemei, kialakításának szempontjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Cseh Dóra (2017) Megváltozott munkaképességű munkavállalók helyzete a munkaerőpiacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csenki-Báthory Szantina (2017) A munkaerő kölcsönzés bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csordás Emese (2017) Továbbtanulás vizsgálata a felnőtt korosztályban - pályakorrekció vagy az ismeretek bővítése? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csukásné Kis Erzsébet (2017) A toborzás - kiválasztás folyamatának bemutatása, a munkaerő megtartásának lehetőségei egy állami nagyvállalat esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Czuczor Attila (2017) A munkahelyi stressz vizsgálata- * A sport és az egészségtudatos életmód stresszkezelő hatásai *. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Ecsek Barbara (2017) Az érzelmi intelligencia és hatása a szervezeti kommunikáció hatékonyságára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Fatalin Viktória Tímea (2017) A teljesítményértékelés folyamatának bemutatása és vizsgálata egy multinacionális vállalat példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Felleg Vivien (2017) Az Érzelmi Intelligencia hatása az alkalmazott konfliktuskezelési stílusra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fenesi Alexa (2017) A MUNKA SORÁN ÁTÉLT FLOW ÉLMÉNY VIZSGÁLATA A SZEMÉLYISÉGVONÁS ALAPÚ ÉRZELMI INTELLIGENCIÁVAL ÖSSZEFÜGGÉSBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ferenczi Evelin (2017) „Állás vagy munka?” – A motiváció szerepe a gazdasági szervezetek szempontjából. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Filip Dominika (2017) Egy vállalat felvásárlása során keletkezendő teendők az emberi-erőforrás menedzsment részéről, akadályok, amelyek az átvétel megvalósulását veszélyeztetik, valamint a dolgozói ellenállás kezelésének lehetséges formái. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Galgán Zsófia (2017) A munkahelyi stressz okai,következményei, és kezelése az IT szektorban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Goldfinger Glória (2017) A szervezeti formalizáltság hatása a munkahelyi stresszre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gál Judit Gyopár (2017) A társadalmi felelősségvállalás vizsgálata a magyarországi telekommunikációs vállalatok gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gálicz Vivien (2017) Toborzás, kiválasztás folyamata biztosító alkalmazotti és pénzügyi tanácsadói területen. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hadi Szimonetta (2017) Esélyegyenlőségi program vizsgálata a gyermeket nevelő munkavállalók szempontjából a MOL Nyrt. gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Halassy Gyöngyi Éva (2017) A felsőoktatás jövője 2050-ben, avagy hogyan látja a jelen diákja a holnap iskoláját. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hesz Attila (2017) A munkaerő-kölcsönzés specifikumaiból fakadó kihívások a toborzás-kiválasztás során. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Alexandra (2017) Iskolaszövetkezeti munkavégzés Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Alexandra (2017) Pályakezdők a munkaerő piacon; a gyakornoki program felépítése az Adecco Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Melinda (2017) A bérszámfejtés informatikai támogatása a MAXI-TAX WINPRO kettős könyvviteli programrendszerrel. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Orsolya (2017) A munkahelyi stressz megjelenésének okai, kezelésének és megelőzésének lehetőségei a Robert Bosch Kft. budapesti telephelyén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Szilvia (2017) Modernizálódó teljesítményértékelés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Anna (2017) Tehetség és karriermenedzsment folyamata a Robert Bosch vállalatnál: Junior Managers Program. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hársfalvai Pálma (2017) Képzés-fejlesztés, avagy a kulcs a folyamatosan változó világhoz : Bemutatása az Európai Unióban, azon belül Magyarországon, a Nemzeti Befektetési Ügynökségnél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Házi Krisztián (2017) Játék a munka, munka a játék?- Hogyan hatnak a videojátékok a munkahelyi motivációra? Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Izbriszov Vitalij (2017) Gamification a vállalatfejlesztésben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kakuk Orsolya (2017) A nők helyzete a munkaerőpiacon A férfiak és nők közötti karrierlehetőségek vizsgálata az IT Services Hungary Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kerekes Xénia (2017) A Cafetéria rendszer kialakításának és működtetésének bemutatása egy budapesti székhelyű multinacionális cég példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kertész Nikolett (2017) A Közfoglalkoztatás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kijátz Evelin (2017) A WHC Személyzeti Szolgáltató Kft. humán üzletágának statisztikai eredményei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Király Dorina (2017) A fizikai munkavállalók fluktuációjának tényezői Avagy mi okozza a fizikai dolgozók fluktuációját a magyarországi foglalkoztatók esetén? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Katalin (2017) Toborzási és kiválasztási folyamat lépései az Aquaworld Resort Budapest szállodában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kollár Evelin (2017) Emberi erőforrás menedzsment a közszolgálatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Komáromi Marcell Ákos (2017) A munkahelyi stressz és megjelenése a szervezeti kommunikáció tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kosznovszky Petra (2017) A felnőttképzés elméleti háttere és gyakorlata a közszolgálati tisztségviselők körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Nikolett (2017) A Magyar Posta Zrt. távmunka rendszerének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Patrícia (2017) Az Auchan Magyarország Kft. foglalkoztatási gyakorlatának és sikerességének vizsgálata a megváltozott munkaképességű munkavállalókra vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Krepuska Edvárd (2017) Az ötven órás közösségi szolgálat sikeres működéséhez szükséges motiváció vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kretz Fruzsina (2017) A sport és az üzleti élet kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kurdi Kata (2017) Az emberi erőforrással való gazdálkodás kialakulása, alkalmazása:Figyelmet fordítva a magyar egészségügy helyzetére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kápku Anett (2017) HR partneri szerep kialakítása a MAVIR ZRt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kézsmárki Adrienn (2017) Toborzás és kiválasztás a Nebuló-Meló Iskolaszövetkezetnél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Makács Anita Nóra (2017) Fiatalkori vezetésfejlesztés az AIESEC tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Malik Attila (2017) Cafeteria-rendszer és a Vodafone Szolgáltató Központ Budapest Zrt. Cafeteria Szabályzatának elemzés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Malik Attila (2017) Welcome on board. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Miklós Anna Borbála (2017) A vállalati kommunikáció megvalósulása a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mikula Tímea (2017) A magyar munkaerőpiac aktuális sajtosságainak bemutatása egy közvetítőcégen keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Moldován Brigitta (2017) Coaching kultúra szervezeten belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Andrea Kinga (2017) A részmunkaidőben dolgozó nők karrierépítési lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Anasztázia (2017) A munkahelyi stressz, avagy korunk népbetegsége. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Dorottya (2017) Az atipikus foglalkoztatási formák szerepe a munkaerőpiacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Noémi (2017) Közösségi média szerepe a munkaerő toborzásban, különös tekintettel az Y generációra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Zsanett (2017) A modern toborzási eszközök szerepe a munkaerő-közvetítésben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nemes Zsuzsanna (2017) Fejvadászat etikai dilemmái. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Johanna (2017) Egy vállalkozás indításának folyamata saját példa bemutatásával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Oláh Bettina Kitti (2017) Tudásmenedzsment - egy speciális tudásmegosztási program előnyei és hátrányai tanácsadói szemmel. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pajkos Norbert (2017) A szervezeti kultúra vizsgálata és finomhangolása egy multinacionális cégen belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Palicz Fanny (2017) A fluktuáció jelenségének okai az OMV Hungária Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pantó Nikolett (2017) Foglalkoztatási formák kiválasztása, az atipikus foglalkoztatási formák működtetése általánosságban és a Generali Biztosítónál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Patyi Nóra (2017) Munkahelyi pszichoterror. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Perczel Zsombor (2017) A vezetői érzelmi intelligencia hatása a vezetett csapat hangulatára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Petrányi Szilvia (2017) Vállalati fluktuáció és beavatkozási lehetőségek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pozsegovics Dóra (2017) A zöld iroda koncepció gyakorlati megvalósulása és hatása a munkavállalókra a K&H Bank Zrt. példáján keresztül bemutatva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pákai Noémi (2017) A kisgyermekes nők munkaerő-piaci integrációját segítő családbarát eszközök és rugalmas foglalkoztatási formák. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pál Zsófia Laura (2017) A Wizz Air Magyarország toborzás-kiválasztási rendszerének vizsgálata az irodai pozíciók tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pápai Bettina (2017) A közösségi média szerepe a munkáltatói márkaépítésben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pócsné Márton Szilvia (2017) Teljesítményértékelési rendszer eredményeinek hasznosítása a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Rotyis Cintia (2017) Szakmunkások hiánya Magyarországon 2017-ben Az átképzés szerepe a hazai hús- és baromfifeldolgozó szakmunkáshiány csökkentésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Réffi Veronika (2017) A munkáltatói márka bemutatása a GRAPHISOFT SE multinacionális cég gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Római Nikolett (2017) A megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának bemutatása az EGIS Gyógyszergyár Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Schwartz Bettina (2017) A generációk motivációjának vizsgálata a szolgáltató iparban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sorok Alexandra (2017) A karriermenedzsment megjelenése a multinacionális vállalatok működésében a Vodafone Shared Service Budapest megfigyelésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sovák Fruzsina (2017) A kölcsönzött munkaviszony Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Stancz Alexandra (2017) Alkalmazotti elégedettség- és motivációvizsgálat az euDIÁKOK call centerének példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sturm Enikő (2017) Bérfeladás a Magyar Nemzeti Múzeumban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabados Lilla (2017) Hősök és művészek a munkaerőpiacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Ditta (2017) A magyar munkavállalók Németországot érintő migrációja. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Mirella Fruzsina (2017) Az érzelmi intelligencia vizsgálata a versenyszféra és a szociális szféra vezetőinek körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalkai Fruzsina (2017) Kezdeti karrierperiódus: Pályakezdés és a MOL Growww friss diplomás program. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szegedi Vivien (2017) A képzések hatékonyságának értékelése a Colas építőipari cégcsoportnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szeles Szilvia Mária (2017) Önkéntesek motivációjának fejlesztése az AFS Magyarország non-profit szervezetnél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szilágyi Klaudia (2017) Az atipikus foglalkoztatási formák jellemzői és alkalmazásai Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szintai-Major Krisztina (2017) A közszféra és a versenyszféra lehetséges eltéréseinek vizsgálata motivációs szompontból. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szoboszlai Dorottya (2017) Munkáltatói márkaépítés az egyetemeken a Nestlé Hungária Kft. Student Agent Team program gyakorlati példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szórát Dávid Csaba (2017) A Samsung promóterek érzelmi intelligenciája és a teljesítményük közötti kapcsolat. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szögi Dóra (2017) Könyvelői szolgáltatások minőség-dimenzióinak vizsgálata az ügyfelek oldaláról. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szűr Letícia Helga (2017) A kapunyitási pánik jelenségének vizsgálata a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának hallgatói és pályakezdői körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sári Zsanett (2017) A lovas coaching szerepe a vállalatok életében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Takács Adrienn (2017) Az érzelmi intelligencia és a munkahelyi stressz összefüggéseinek vizsgálata az Első Hazai Adatkezelő Kft. dolgozóinak körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Takács Orsolya (2017) Létszámleépítés elbocsátás nélkül az olajiparban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Takács Péter (2017) A Red Bull marketingstratégiája és az SBM rendszer egyetemistákra gyakorolt hatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Nikolett (2017) Kompetencia mátrix felépítése és kialakítása a Bosch csoporton belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Tímea (2017) Az emberi erőforrás menedzsment gazdasági és közigazgatási oldalról. Pénzügyi és Számviteli Kar.

U

URBÁN EDINA (2017) Munkaerő-biztosítás: toborzás, kiválasztás és felvételi folyamatok bemutatása és alkalmazása A VIV ZRT. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vaniga Dóra (2017) Employer branding, mint megoldás a fiatal tehetségek vonzására és megtartására. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mr. Varga Dániel (2017) Toborzási és kiválasztási stratégiák, eljárások, módszerek elmélete és gyakorlata, a hatékonyság, megbízhatóság és eredményesség vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Judit (2017) A motiváció szerepének vizsgálata a különböző generációk függvényében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Zsigmond Attila (2017) Az Y és Z generációk a munkaerőpiacon. Munkavállalói attitűdök vizsgálata a különböző generációk esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vasic Tihana (2017) A szervezeti kultúra és a szervezeti kommunikáció összehasonlítása nemzetközi és magyar vezetés alatt. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vincze Tímea (2017) Az értékek, mint a szervezeti kultúra építőkövei és azok hatása egy szervezet példájával bemutatva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Végh Judith (2017) A nők helyzete. Pénzügyi és Számviteli Kar.

W

Weber Fruzsina (2017) A munkahelyi sport jelentősége az egészségtudatos munkavállalókért. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zahuczki Dalma Zsuzsa (2017) Generációs különbségek a társadalmilag felelős és zöld munkahelyek megítélésének tekintetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:31:34 CEST.