Tételek ahol a szak "Gazdálkodási és Menedzsment szak" és a mű dátuma 2018

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | F | G | H | J | K | P | S | T | V | É
Találatok száma: 31.

A

Alexhauser Liza (2018) A marketingkommunikációs eszközök szerepe a startup vállalkozások piaci bevezetésekor. Pénzügyi és Számviteli Kar.

B

Breuer Anikó (2018) Tréningek és más modern vezetőfejlesztési technikák hatékonyságának vizsgálata a Grundfos magyarországi kirendeltségeiben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bányai Róbert (2018) Optimális termelési terv készítése a Parafix Hungária Kft-nél lineáris programozással, érzékenységvizsgálattal. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Béndek József (2018) A kisvállalkozás társadalmi beágyazottsága. Családi vállalkozás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Böröcz Annamária (2018) Vásárlói szokások alakulása és alakítása a Magyarországon működő drogéria láncokon keresztül bemutatva - A drogériák vásárlóinak bemutatása és elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Böröczky Péter (2018) Ügyfélkapcsolati rendszer fejlesztése az S.C. Lion Victoria S.R.L-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Csernovicz Zsófia (2018) Szent Rafael Kórház szolgáltatási folyamata különösképpen a Szívsebészeti osztály. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Csányi Mátyás (2018) Sharing economy, a kollaboráción alapuló gazdaság. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Cvianov Mónika (2018) Nők a munkaerőpiacon Kisgyermekes nők munkaerőpiaci helyzete, a karrier és a család kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Doszpod Réka (2018) A kommunikáció folyamata és hatásai egy kereskedelmi cégen belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Fenyő Dóra (2018) Lean Six Sigma folyamatfejlesztési módszerek alkalmazása Shared Service Center környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gótzy Réka (2018) A fluktuáció alakulása a vendéglátás területén és a munkavállalási hajlandóság a fiatalok körében, 2016-tól napjainkig, az L-Coffee Kft. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Horváth Emese (2018) A sikeres vevőkiszolgálás és a logisztika kapcsolata az ellátási láncban – egy logisztikai szolgáltató vállalat folyamatainak bemutatásával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jávori Zoltán (2018) A kiégés jelensége és jelenlétének vizsgálata egy magyarországi szolgáltató központ munkavállalóinak körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kaszás Alexandra (2018) Senior Akadémia Zalaegerszeg életében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kocsi Dóra (2018) A fogyasztói magatartás vizsgálata az online környezetben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Korbeák András (2018) A magyarországi kis- és középvállalkozások vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének statisztikai elemzése 2015-2016 beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Dóra (2018) Megjelenés a social mediában a Tungsram-Schréder Zrt. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kugler Vivien (2018) Az online értékesítési rendszer gyakorlati megvalósulása a LEDison webáruháznál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kárai Eduárd (2018) Gyártásfejlesztési projektmenedzsment egy multinacionális autóalkatrész gyárban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pásztor Éva (2018) Lakáspiaci szárnyalás - a lakáspiac statisztikai elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sebők Bence (2018) A nyugdíj-kérdés a fiatalok körében A nyugdíjrendszer múltja, jelene, jövője(?) - Megoldáskeresés a hazai gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szekeres Gyöngyi (2018) Beszállító értékelési rendszer fejlesztése az OT Industries – DKG Gépgyártó Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szomszéd János (2018) Risk Management a Globális Piaci Környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sámel Krisztina (2018) Az elektronikus számlák bevezetése a SPAR Magyarországnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Turi Csenge Virág (2018) A digitalizáció hatása a hazai bankok marketingpolitikájára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Barbara (2018) Fiatalok vállalkozóvá válása: Ötlettől a saját vállalkozásig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Török Dániel Alexander (2018) Az élelmiszeripar helyzete az elektronikus kereskedelem piacán hazánkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tüdő Petra (2018) A controlling gyakorlata és továbbfejlesztési lehetőségei a SVEA Finance Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vatics László (2018) Mikro- és kisvállalkozások kamattámogatása, és a program eredményessége 2015-2017 között a ZMVA-nál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

É

Égi Marianna (2018) Startup mentorprogramok működése és fejlődési lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 16:05:53 CEST.