Tételek ahol a szak "Gazdálkodási és menedzsment" és a mű dátuma 2016

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W
Találatok száma: 136.

A

Abdul-Nour Shayan (2016) Egy offshore vállalat komplex átvilágítása, egy projektben felmerülő problémák felderítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

B

Babó Péter Levente (2016) Az online marketingkommunikációs eszközök használatának lehetőségei egy Magyarországon KKV formájában működő nemzetközi vállalkozás esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Balázs Andrea (2016) Marketingkommunikáció eszközei, azok alkalmazási köre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bata Árpád (2016) A Teqball, mint magyar sportinnováció helyzete a piacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Becsei Fernanda (2016) Az adócsalás és adóelkerülés Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bencze Zsófia (2016) Adócsalás és adóelkerülés a vendéglátásban Magyarországon egy étterem működésén keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bencze Júlia (2016) A beszerzés folyamatának elemzése hatékonyság szempontjából a MOL Nyrt. Társasági Szolgáltatások Beszerzés területén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Benedek Gabriella (2016) Egy vállalat pénzügyi tervének összeállítási folyamata, elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Berki Gréta (2016) Az Allianz Csoport társadalmi felelősségvállalásának vizsgálata esettanulmányokon keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bihi Zoltán (2016) A rendszerváltás utáni magyar rejtett gazdaság statisztikai elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Biró Bernadett (2016) Az egészségbiztosítás rendszere a magyar jogi szabályozás és az uniós rendeletek tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Biró Lejla (2016) A munkaerőt érintő problémák hatása a vállalati teljesítményre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bodzán Lilla (2016) A generációváltás kérdései a családi vállalkozások területén, az utódlás tervezése a Bodzán-Specialtrans Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bodó Bernadett (2016) A beszerzés szerepe a Siroma-Plast Kft. gyakorlatában, különös tekintettel a beszállítók értékelésére. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Borus Attila (2016) Az Oktatási Hivatal emberi erőforrás gazdálkodásának jellemzői, létszám és bérgazdálkodásának jellemzői, informatikai megoldása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bányai Attila (2016) Ügyfélkapcsolat menedzsment szervezési, hatékonysági kérdései, gyakorlata, teljesítményértékelési lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Cseh Alexandra (2016) Marketingkommunikáció Marketingkommunikációs eszközök és csatornák hatékony alkalmazása a CCC Hungary Shoes Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csernai Bence (2016) Összefüggések a coching, mentoring és a konfliktus és stresszkezelés között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csikai Dóra (2016) A lean megmentheti a cégeket? Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Deli Renátó (2016) Az önkormányzati rendszer átalakulása Magyarországon. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dimond Bettina Ibolya (2016) Uniós források felhasználása a magyar vasútfejlesztésben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dobránszky Péter (2016) Projektmunka multikulturális munkakörnyezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dudás Csongor László (2016) Szervezési és szervezeti folyamatjavítási módszerek és eszközök gyakorlati megvalósítása az idősgondozási szektorban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dévényi Péter (2016) SAP RENDSZER IMPLEMENTÁLÁS BEMUTATÁSA EGY FUVAROZÁSI TEVÉKENYSÉGET VÉGZŐ VÁLLALATON KERESZTÜL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Elmont Krisztián (2016) A könnyű drogok legelizációjának hatása a magyar gazdaságra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Endrész Gábor György (2016) A MultiContact Consulting Kft. és két versenytársának vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Farkas Olivér Gábor (2016) A Robert Bosch Elektronika Kft. érintetti felelősségvállalásának bemutatása a munkavállalókon, a természeti környezeten és a helyi közösségeken keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fedor Tamás (2016) Online kereskedelem térhódításának hatása a bevásárlóközpontokra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fényes Dóra (2016) Starschema Kft. fejlesztés politikája, fejlesztési területei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Füstös Bianka (2016) Nők a munkaerőpiacon, Családbarát munkahelyek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gallwitz Balázs (2016) Banki dolgozók munka-magánélet egyensúlya az infokommunikációs technológiák tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gere Szabina (2016) A lakosság fogyasztási szerkezetének változása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gerencsér Kitti Petra (2016) Szervezeti kommunikáció vizsgálata, elemzése egy szervezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gulyás Krisztina (2016) Országimázs. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gál László (2016) A minőségbiztosítás sajátosságai a gyógyszeriparban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gór Roland (2016) Elektronikus ügyintézés a NAV-nál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Himmer Dávid Ádám (2016) Készletgazdálkodás hatékonyságának javítása a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Bettina Tímea (2016) Vevőkapcsolatok kezelési rendje, informatikai támogatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Krisztina (2016) A munkaképes korú férfiak és nők közti fizetésbeli különbségek és hatásuk hazánkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Zoltán (2016) Biztonságtechnikai rendszer, egyedi fejlesztésű célszoftver kialakítása és kapcsolódó projektmenedzsment az AUDI Hungáriának az L&M Solutions Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Izsáki Zoltán (2016) A fogyasztói magatartás sajátosságai a laktózmentes termékek körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jakab Guido (2016) Vezetői számviteli módszerek a gyakorlatban A Takafumi Takato Central Europe SA költség- és bevétel elemzési folyamatai és menedzsment riportjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kaczor Henrietta (2016) Egy speciális szolgáltatáshoz kapcsolódó marketingstratégia elemző bemutatása a Magyar Telekom-nál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kassai Dóra (2016) Az Easy Redmine szoftver bevezetése a Prolan Irányítástechnikai Zrt. egy kiemelt projektje számára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Katkics Levente (2016) MEGTAKARÍTÁSI HAJLANDÓSÁG MAGYARORSZÁGON, A PÉNZÜGYI TANÁCSADÓK SZEREPE A BEFEKTETÉSI DÖNTÉSEK ORIENTÁLÁSÁBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kecsmár Alexandra Dóra (2016) A magyarok elvándorlásának gazdasági hatása hazánkban és az Egyesült Királyságban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kelemen Anita (2016) AZ ESZTERGOMI SZÉKHELYŰ SZOLGÁLTATÓ MIKROVÁLLALKOZÁSOK HANYATLÁSÁNAK ÖSSZEFÜGGÉSE MARKETINGTEVÉKENYSÉGEIKKEL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Keresztes Csaba (2016) Élmények vonzásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Keserű Dalma (2016) A Royal szalonok marketingstratégiája az internet növekvő szerepének tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Balázs (2016) Az elektronikus kereskedelem hatásai az okostelefon felhasználókra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Balázs (2016) Hévíz Város Önkormányzat szervezeti és intézményi működése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kiss Bálint (2016) Az e-kereskedelem fejlődési irányai és készpénzkímélő fizetési megoldások használata az online kereskedelemben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Márton (2016) Elektronikus fizetések felhasználása és megítélése az „X” és az „Y” generációban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Réka (2016) A Hétforrás Zrt. életút elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kocsi Dóra (2016) Egy termék árképzési folyamatának bemutatása egy multinacionális bérgyártó cégnél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Koczka Vivien (2016) Közös cél színes utakon, avagy a multikulturális környezet adta lehetőségek és korlátok a multinacionális projektek szempontjából. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Komáromi Gergely (2016) Az Anda Present Kft. CSR teljesítményének felmérése és vállalati kultúrájának vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kondor Krisztián (2016) A vasárnapi zárva tartás jogi szabályozásának hatás a magyar gazdaságra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kontra Barbara (2016) A vezetői utánpótlásképzés módszerei, és a Budapest Bank Alfa Programjának elemzése, fejlesztési javaslatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Koronics Cintia (2016) Egy vállalat pénzügyi tervének összeállítási folyamata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Barbara (2016) Vállalatátszervezés a Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezetnél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Kitti (2016) AZ új generáció motiválása a kisvállalkozások irányába. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Nóra (2016) Fiatal felnőttek hagyományos és tájjellegű élelmiszerekhez kapcsolódó fogyasztói magatartása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Éva Nóra (2016) A nők munkaerő-piaci helyzete a XXI. században. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Krcelic Renátó (2016) A családi vállalkozások generációváltásának teljesítményre gyakorolt hatásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kulcsár Bianka (2016) A közösségi média használatának lehetőségei a marketingben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kun Orsolya (2016) A frissdiplomás nők munkaerőpiaci helyzetének vizsgálata és elemzése Magyarországon 2014-ben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kuris Fanni (2016) Vállalkozás teljesítménye, fejlesztési tevékenysége és eredményességének bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kurucz Tamás (2016) A nők helyzete a munkaerőpiacon. Nők és karrier, nők és vezetés: gender balance a döntéshozó pozíciókban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Labancz Mátyás (2016) A kisvállalkozás társadalmi beágyazottsága. Családi vállalkozás. Kisvállalkozás tipikus adóügyei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Laczkó Kristóf (2016) Beszerzésmenedzsment módszerei és alkalmazása a Robert Bosch Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lakatos Dominika (2016) Követeléskezelés bemutatása a Refero Credit Zrt. működésén keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Liszkai Norbert (2016) A magyar nyugdíjrendszer elemzése megyék szerint, különös tekintettel a gyermekvállalás és nyugdíjjövedelmek közötti összefüggésekre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lugosi Sándorné (2016) A Magyar Államkincstár szerepe és lehetőségei az állampapírok népszerűsítésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lugosi Viktória (2016) Gépészeti projektek erőforrás tervezése és projekt kontrollingja. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lukács Daniella Bettina (2016) Az OTP Bank Nyrt., mint társadalmilag felelős vállalat. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Madarassy Tünde Éva (2016) A készletezés - menedzsment támogatása hatékony informatikai megoldásokkal a T-Systems Magyarország Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Markó Zsolt (2016) Egy valóban felelős vállalat, avagy a magyarországi KPMG társadalmi felelősségvállalása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Matusek Bernadett (2016) Nők a vezetésben? A 20. és 21. századi nők generációinak karrierlehetőségeiés kihívásai-különös tekintettel az Y generációra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Menyhei Miklós (2016) Életszínvonal átfogó elemzése Hazánkban és annak összevetése az Európai Unió tagállamaival. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnai Bernadett (2016) Kis- és középvállalkozások finanszírozása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Fanni (2016) A tendereztetés hatékonyságának vizsgálata a Veolia vállalatcsoportnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Motyovszki Dóra (2016) Rugalmas munkavégzési formák napjainkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Muskovits Gábor (2016) Az elektronikus kereskedelem trendjei. Fizetési megoldások. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Márkus Petra (2016) A TRANSTANK KFT. vállalatirányítási rendszerének bemutatása az ADR és a CEFiC előírásának tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mázsár Levente (2016) A felsőoktatás McDonaldizációja és kihívásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Méth Flóra (2016) Az ügyfélkapcsolat menedzsment lehetőségei és szerepe az OTP Bank CRM rendszerének példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mózes Fanny (2016) Beszerzésmenedzsment módszerei alkalmazása a vállalati teljesítmény javítására. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Viktória (2016) Szolgáltatásmenedzsment elmélete és gyakorlata, a szolgáltatásmenedzsment speciális kérdései az egyes szolgáltatásfajtákhoz kapcsolódva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Patricia Katalin (2016) Környezetbarát munkahelyi megoldások a magyarországi felsőoktatási intézményekben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nyéki Eliza Csilla (2016) A Frühwald Beton és Építőanyaggyártó Kft. bemutatása, gazdálkodásának komplex elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Bence (2016) Az üzleti transzformáció és annak támogatása a digitális világban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Orbánhegyi Béla Zsolt (2016) Tanárok, mint rendhagyó tudásmunkások. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Osvald Ádám Róbert (2016) Mobilfizetési megoldások, és számlafizetési szokások a Magyar Telekomnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pap Zsófia (2016) A filmtámogatási rendszer működése Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Papp Adrienn (2016) Co-creation módszerek szerepe és jelentősége a projektek megvalósulási folyamatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Parragh Regina (2016) Kontrolling rendszer bevezetése és hatékony működtetése vállalkozásoknál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Petruska László (2016) Startupok helyzete Magyarországon Az Árukereső gyakorlatának bemutatása A nyerés és vesztés valódi okai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Polyák Petra (2016) A munkáltatói márka jelentősége a nagyvállalatok életében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pongrácz Ákos István (2016) Az Észak-alföldi régió vállalatainak versenyképessége. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Radványi Zita (2016) Banki szolgáltatások elemzése statisztikai módszerekkel. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ribényi Bence (2016) Sport: a jövő generációjába való befektetés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Rompos Adél (2016) Határokat súrolva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Rácz Enikő (2016) Generációk együttműködése a munkahelyen. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Rácz János (2016) Vevőkapcsolatok kezelési rendje és informatikai támogatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Rémiás Ernő Zoltán (2016) Kereskedelmi bankok vállalati finanszírozása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Réthi Ádám (2016) A nők helyzete a munkaerő – piacon család, karrier és vezetés tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Samu Viktória (2016) Az Igazságügyi Hivatal gazdálkodása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Smid Zsuzsanna (2016) Az Optimum Food Kft. marketingstratégiájának megalapozása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Steiner Zsófia (2016) Az Y generáció pénzügyi tudatossága. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó András (2016) A közösségi médiában való jelenlét hatékonyságának mérése és elemzési módszerei a Magyarországon tevékenykedő kis- és középvállalkozások körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Attila (2016) Devizahitelek Magyarországon és a régióban – Összehasonlító elemzés a devizahitelek válságáról és kezeléséről. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Fruzsina Bernadett (2016) Innovációs módszerek hatékonysága a kisüzemi sörgyártásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Renáta (2016) Hatékonyság növelés eladáshelyi marketing eszközökkel az FMCG szektorban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalisznyó Attila (2016) A magyarországi bankok működésének vizsgálata A pénzforgalom, hitelállomány és lakossági banki szolgáltatások elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalóczi Géza (2016) Team Academy gyakorlatok a Team Coachok és a Teampreneourok szemszögéből. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szentivánszky Sára (2016) A kis- és középvállalkozások adómorálja Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szita Nóra (2016) Családi vállalkozások generációváltás hatásának bemutatása a badacsonyi régióban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szép Szabolcs (2016) Beszerzésmenedzsment módszereinek alkalmazása a vállalati teljesítmény javítására. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tiszttartó Zsófia (2016) A Waffel Land arculatával kapcsolatos fogyasztói attitűd elemző értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tomán Lilla (2016) Márkaépítés a közösségi média használatával - Gyakorlati megvalósítás a Chio márkamenedzsmentben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tordai Hedvig (2016) A Nyugat- és Kelet-Magyarország főbb városainak lakáspiac mozgatórugóinak elemzése és összehasonlítása az OTP Bankcsoport Ingatlanpiaci tapasztalataival. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Balázs (2016) A professzionális szolgáltatások kérdésköre a tanácsadási területen, kihívások és ráhatások a vállalati környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Barbara (2016) Likviditástervezés fejlesztése az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Bernadett Magdolna (2016) A szolgáltatás-stratégiai modell fejlesztése az Industrieplan Kft vállalatnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Márk (2016) Üzleti modellek a hálózati gazdaságban. az üzleti modell fejlődése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Márta Vivien (2016) Magyarország első intelligens bevásárló mobil applikációjának, a ,,Cetli´´ marketingstratégiai tervének kialakítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Márton (2016) Vállalkozásindítási szándék és a szociokulturális tényezők vizsgálata a budapesti Team Academy hallgatók körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Veronika (2016) A játékosítás alkalmazásának lehetőségei az üzleti életben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Varga Zsanett (2016) Családalapítási hajlandóság és a munka-család konfliktus összefüggései a GE Hungary Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vargha Péter (2016) Kisvállalkozások túlélésének titka. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vass Bálint (2016) A globális Amazont vagy az ismert magyar online áruházakat választja a hazai vásárló? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vastag Teodóra (2016) Az Y generációs fiatalok munkaerő piaci elvárásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Verebélyi Dávid (2016) Közbeszerzési eljárás folyamatának bemutatása egy konkrét eljáráson keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Virág Erika (2016) Kis- és középvállalkozások helyzete és finanszírozási lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

W

Wéber Soma Bence (2016) A Public Relations Gyakorlata a Magyar Kereskedelmi Bankszektorban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 16:02:17 CEST.