Tételek ahol a szak "Gazdálkodási és menedzsment" és a mű dátuma 2017

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | E | F | G | H | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Z
Találatok száma: 84.

A

András Levente (2017) Kapcsolt vállalkozások közötti elszámolóárak időbeli változásának elemzése egy multinacionális vállalat cégcsoportjára vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Arany Virág (2017) Employer Branding és a közösségi média - a bankok vonatkozásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

B

Babis Lívia (2017) Család vagy karrier? A munka-magánélet összeegyeztethetőségének és a nők karrierlehetőségeinek vizsgálata egy civil szervezet gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Barabás Regina Eszter (2017) Devizahitelek buktatói és megoldási alternatívák. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bernáth Márk (2017) Adatbányászati módszerek alkalmazása a kis és középvállalkozások vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének a vizsgálatára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Besenyei Zsuzsa (2017) Mesterséges siker - Csapat bárkiből? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Binszki Bence (2017) Egy nagyvállalat költségeinek elemzése statisztikai módszerekkel. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bodnár Dalma (2017) A zöld iroda koncepció különböző gyakorlati megvalósulási területei és hatásai a munkavállalókra a K&H Bank Zrt. esetén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bodnár Nikolett (2017) Munkáltatói márkázás a BDO Magyarország Kft. alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bokor Angéla (2017) A tréning folyamatok fejlesztése, korszerű folyamatjavítási módszerek bevezetése az oktatások szervezésébe A K&H Bank ICT igazgatóságának példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bátonyi Szilvia (2017) A kis- és középvállalkozások finanszírozása Magyarországon – Európai Uniós és állami támogatások segítségével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Cser Zsófia (2017) A projektek menedzselésének vizsgálata az Iron Mountain Magyarország Kft. gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Cserna Zsolt (2017) Szállítói kapcsolatok kezelése integrált vállalatirányítási rendszer segítségével multinacionális vállalati környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csorba Csilla (2017) A magyarországi kis – és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei és eszközei napjainkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Cvianov Mónika (2017) Nők a munkaerőpiacon - Kisgyermekes nők munkaerőpiaci helyzete, a karrier és a család lapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Damásdi Petra (2017) A Zöld iroda koncepció gyakorlati megvalósulási lehetőségei, gazdasági hatékonysága és hatása a szervezeti kultúrára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dobosi Norbert (2017) Informatikai támogatás fejlesztése az emberi erőforrás gazdálkodás, a vevőkapcsolatok kezelése, a teljesítménymérés és az elemzési rendszerek területén az e-Com Online Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dénes Eszter (2017) Közbeszerzés a múltban és jelenben- Gyakorlati összehasonlítása a 2011. évi CVIII. továbbá a 2015. évi CXLIII. törvények tekintetében a Zala Megyei Kormányhivatalnál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dóczi Nikoletta Petra (2017) Adócsalás és adóelkerülés Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Egyed Zsófia Judit (2017) Szociális Infrastruktúrafejlesztés a Zala Megyei Integrált Szociális Intézményben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

F

Fábián Tímea Melinda (2017) A CSR tevékenység a családi vállalkozásokban, különös tekintettel a Zwack Unicum Nyrt. gyakorlatára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gajdos Eszter Nikolett (2017) A nonverbális kommunikáció megjelenése és használata az üzleti életben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gaál Enikő (2017) Egy választott települési önkormányzat településfejlesztési, területrendezési tevékenységének elemzése a Vas Megyei Önkormányzat projektmenedzsment tevékenysége tükrében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Gyurián Zsanett (2017) A Tihanyi Félmaraton Fesztivál elemzése és a rendezvény helyszínére való hatásainak vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gábor Kristóf (2017) Budapesti Startup Ökoszisztéma. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gál Zsófia (2017) Értékesítési stratégia, az értékesítési csatornák működése, gazdálkodás és hatékonyság kérdéseinek vizsgálata a Wáberer Hungária Biztosító Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gászler Orsolya Katalin (2017) A generációváltás konfliktusa és lehetséges megoldásai a családi vállalkozásoknál – különös tekintettel a Gászler Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hajdú Gabriella (2017) A hazai vállalkozások CSR tevékenysége mögött meghúzódó főbb motivációs tényezők. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hakimi Diána (2017) A Marvel-moziverzum, és a Star Wars filmek sikeressége. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hauki János (2017) A hosszú távú tervezés kihívásai, stratégiai menedzsment. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hegede Lilla (2017) A boldogság és a társadalmi jólét kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Heilig Zoltán (2017) A munkahelyi stressz kezelésének és megelőzésének lehetőségei a szellemi tevékenységet végző munkavállalók körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Dóra (2017) Gyógyszer, gyógyászati termékgyártó és forgalmazó vállalatok, egy konkrét vállalat fejlesztési projektjének ismertetése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Krisztina (2017) Ügyfélkezelés az OTP Bank Nyrt. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Péter (2017) A budapesti családi vállalkozások generációváltása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Zsolt (2017) Szolgáltatás innováció bemutatása a Gránit Gyógyfürdő Zrt-nél a vendégkör megtartására. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kardos Balázs (2017) A marketing és logisztika összekapcsolt ereje - fókuszban egy ügyfél elégedettség mérés eredménye. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kemény Bianka (2017) Durex termékek vásárlási szokásai és fogyasztói megítélésének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kondász Szabina (2017) Női életpálya kihívásai: Nők és karrier, nők és magánélet, nők és vezetés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Koperda Teodóra (2017) A fiatalok vállalkozói hajlandósága a Team Academy-n eltöltött idő után. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Bence (2017) Erőforráshiány kezelése a NOGEA Kft-nél, a hagyományos folyamatok tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Krisztina (2017) Az ERP rendszerek sikertényezői. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Krisztián Ágnes (2017) Az SAP bevezetése egy FMCG nagyvállalatnál a Reckitt Benckiser példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Ludnik Eszter (2017) A munkaerő-kölcsönzés sajátosságai és gyakorlata a Gamax Informatikai és Munkaerő-kölcsönző Kft. nagykanizsai kirendeltségének példáján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Lueff Bernadett (2017) A vállalatvezetés egy új dimenziója: Felelősséggel a "fittebb munkahely". Pénzügyi és Számviteli Kar.

Luzsicza Lilla (2017) A KIS-ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK FINANSZÍROZÁSA RAIFFEISEN BANKON KERESZTÜL SZEMLÉLTETVE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Lóránt Eszter (2017) Haszon a hibából? – Paradoxon a panaszkezelés területén. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Magyar Levente (2017) Elektronikus kereskedelmi szokások Magyarországon és elektronikus fizetési megoldások a hétköznapokban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Makra Mercédesz (2017) Egy egészségügyi fejlesztés marketingstratégiai koncepciójának kidolgozása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Matisz Kinga (2017) Az életmód hatása a halálozásra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mayer Szandra (2017) A raktározás, mint fő logisztikai funkció bemutatása egy hazai logisztikai szolgáltató tevékenységén keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mihók Réka (2017) Az M Car Solutions Kft. beszállítói és partneri kapcsolati menedzsmentje. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mikes Evelin (2017) A Karcagi járás fejlettségi pozíciója, különös tekintettel a munnkaerő-piaci helyzetre és a foglalkoztatottságra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Miklán András Tamás (2017) A hálózatbővítés nehézségei a BMW Magyarország hálózatában a Bavarian Classics szervizpont példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mocsári Klaudia (2017) Egyetemek és vállalatok kooperációja és kommunikációja. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Nikoletta (2017) Kulcs teljesítménymutatók a Bosch Rexroth Magyarországnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Zsófia (2017) Beszállítói hálózat szervezési, hatékonysági kérdései, az ellátási lánc szerepe, teljesítménye, megítélése, módszerei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mong Bernadett (2017) Beszerzési folyamatok elemzése és összehasonlítása egy multinacionális vállalat példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros Adrienn (2017) Az e-kereskedelem és az online fogyasztói magatartás vizsgálata; Az online marketingeszközöktől az innovatív fizetési megoldásokig. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros Brigitta (2017) A BDO Magyarország Könyvelő és Bérszámfejtő Kft. belső kommunikációjának bemutatása és hatékonyságának vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros Eszter (2017) Vállalatirányítási rendszer bevezetése és annak hatásai egy multinacionális vállalatnál, különös tekintettel a controlling alrendszerre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Ágnes Nóra (2017) A Sziget Fesztivál marketingkommunikációja a Z generáció számára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Novák Attila (2017) A General Electric benchmarking elemzése a Siemens-en keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Nádasdy Viktória (2017) A közösségi média szerepe a vállalkozások marketingtevékenységében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pereczes Nikolett (2017) A Sziget Fesztivál – önkéntes program emberi erőforrás gazdálkodásának jellemzői, informatikai megoldása; valamint a mentor program jelentőségének és lehetőségeinek bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pető Tímea (2017) A kisvállalkozások innovációs tevékenységének jelentősége napjainkban - Bútorgyártó vállalkozások innovációs tevékenységeinek bemutatásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pribéli Dorina (2017) A coachingnak, mint a vezetőfejlesztés eszközének szerepe a K&H Bankon belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Puskás József (2017) Start-up-ból start-down, avagy hogyan fejlesszünk csőd közeli helyzetig? (esettanulmány). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Páli Balázs Norbert (2017) Felelős szervezetvezetés - több, mint üzlet. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Rusvai Norbert (2017) CRM a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sajn Noémi (2017) Vezetés és előítéletek. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Gábor (2017) Egy informatikai középvállalat logisztikai rendszerének bemutatása: általános és projekt logisztikai feladatok, informatikai támogatás. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Gabriella (2017) Az eladásösztönzés eszközei és szerepe a Parsa Beauty Trading Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szeghő Bettina (2017) Társadalmi felelősségvállalás a hazai mKKV szektorban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szemes Pamela (2017) Az Átrium Eurocenter Mozi beszerzésmenedzsmentjének bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szili Ádám (2017) Az AC Nielsen Piackutató Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szolnoki Fanni (2017) Vezetőfejlesztés - avagy miért akar a manager leader-ré válni? Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Takács Orsolya (2017) A FŐTÁV Zrt-nél alkalmazott gazdaságossági számítások. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tomcsányi Zita Zsuzsanna (2017) Központ és kirendeltség közötti szakadék, annak feloldása, a folyamatok optimalizálása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vajda Melitta (2017) Tudásorientált szervezeti innováció. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Ádám (2017) Egy kis- és középvállalkozás - a Sprintex Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Virág Dóra (2017) Az influencerek, mint marketingkommunikációs eszközök. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vorák Kinga (2017) Projektmenedzsment egy film létrehozása során. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zájer Dóra (2017) Duális Tábor 2017. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 20:35:08 CEST.