Tételek ahol a szak "Gazdálkodási és menedzsment" és a mű dátuma 2018

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | G | H | I | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V
Találatok száma: 35.

B

Balla Soma (2018) A fintech vállalkozások hatása a pénzügyi szektorra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bauer Tamás László (2018) Az irodai ingatlanpiac különbségei Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Borus Attila (2018) Az önvezető autózással foglalkozó vállalatok részvényeinek értékelése, összehasonlítása egymáshoz és az S&P 500 indexhez viszonyítva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Budányi Georgina (2018) Tokaj hegyalja borkülönlegességeinek marketing szempontú elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Burai Noémi Melinda (2018) A franchise rendszer szemléltetése a BioHair vállalaton keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Galát Réka (2018) Solidis AG szervezeti kultúraváltozása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gelatta Szabolcs (2018) A lakossági devizahitelezés elterjedésének okai Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hideg Katalin (2018) Beszerzési projekt tervezése és vizsgálata a projektmenedzsment nézőpontjából. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Bettina Tímea (2018) Ügyfélkezelés fontossága a számviteli szolgáltatást nyújtó vállalatok esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Imre Roland (2018) A MagNet közösségi bank és a szegények mikrohitelezésének lehetőségei Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kerepesi Marcell (2018) Vállalkozás tevékenysége, teljesítménye, elemzési rendszere, a társaság pénzügyi beszámolója. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kiss Anikó Tünde (2018) Az Euro-Log Kft. mint logisztikai szolgáltató. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Koren László (2018) Jólét és fenntarthatóság kapcsolata és tényezői alternatív mutatószámok alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Edit (2018) Generációk marketingkommunikációs eszköz használata - Bízhatunk bennük vagy visszaélnek a helyzettel?! Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Kornélia (2018) Kis- és középvállalati hitelfinanszírozás a CIB Bank Zrt. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

L

Lengyel Ágnes (2018) Kompetenciafejlesztés egy multinacionális vállalatnál - A Toastmasters nemzetközi projekt példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Madaras Barna (2018) Kevert projektmenedzsment módszertan létjogosultsága, vállalati erőforrás tervező rendszer bemutatásán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Májer Bence (2018) Az ügyfélélmény szerepe a banki vállalati ügyfélkiszolgálásban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

N

Nagy Lajos (2018) A vállalkozás logisztikai rendszere, az EKAER szükségessége, informatikai támogatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Orbán Szabolcs (2018) A logisztika és a marketing szerepe a szállodai ügyfélkiszolgálásban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

P

Papp Adrienn (2018) A színek, mint marketingeszközök szerepe a fogyasztói magatartás befolyásolásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Perger Zita Adrienn (2018) Szervezetfejlesztési projekt megvalósításának bemutatása a RowanHill Global Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Polgár Regina (2018) A logisztika értékteremtő szerepe az ellátási lánc mentén és annak vizsgálata a FÁÜ Zrt.-n keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Repovszki Gergő (2018) Nyugdíjcélú megtakarítások lakossági és szakmai szemmel. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Szabó Vivien (2018) A logisztika gyakorlati megvalósulásának bemutatása egy konkrét példán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szegleti Gergő Krisztián (2018) A Flextronics International Kft logisztikai rendszerének a bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szente Arnold (2018) Belföldi szállítmányozás és kockázati tényezők. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sárán Tamás (2018) Széchenyi 2020-as Operatív Programok és EFOP Pályázatok Egyedisége. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sólyom Dóra (2018) Export készáru raktározási és disztribúciós folyamatai az Egis Gyógyszergyár Zrt. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Takács Diána (2018) Szolgáltatás menedzsment megvalósulása és annak vizsgálata a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tátrai Enikő (2018) Fejlesztési projektek alkalmazása a Zala Megyei Fejlesztési Közhasznú Kft.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tóth Norina (2018) Az elektronikus kereskedelem fejlődése, hatása mindnennapjainkra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tőke Renáta Patricia (2018) A Flextronics International Kft. készletgazdálkodásának bemutatása a PULSE eszközön keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Varga Bence (2018) A Covey-féle felfogás vizsgálata a Pénzügyi és Számviteli Kar hallgatóinak körében - avagy tetten érhető-e különbség a vállalkozói szemlélettel rendelkező Team Academy specializációs diákok és más hallgatók között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vincze Réka (2018) Projektmenedzsment folyamata egy kisvállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 09:00:35 CEST.