Tételek ahol a szak "Gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzés" és a mű dátuma 2016

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | G | H | K | P | S | T
Találatok száma: 13.

B

Bicsák Tamás (2016) Elanders Hungary piaci pozíciója, vevőkkel való kapcsolata és annak háttere. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

Csernovicz Zsófia (2016) Egy beruházási projekt megvalósítása és finanszírozása a Pannon Egzakt Tanácsadó és Szolgáltató Bt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Gálig Tímea (2016) A Metró Infrastruktúra Főmérnökség üzemeltetési költségeinek bemutatása, jellemzői, kiemelt figyelemmel a DBR metróvonal létszámszükségletére, és üzemeltetési feladataira. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gászler Orsolya Katalin (2016) Logisztikai folyamatok és fejlesztési lehetőségek a Gászler Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Horváth Szabina (2016) A földforgalmi törvény hatása a földek tulajdonjog szerzésére és a gazdálkodókra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Hrubos Lilla (2016) Van jövőm „Az én kis falum"-ban (A terv), vagy inkább menjek külföldre (B terv)? Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kocsis Barnabás (2016) A vállalkozás termék- és technológia fejlesztési tevékenysége és annak eredményességének bemutatása (innováció). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kámán Noémi (2016) A Baki Közös Önkormányzati Hivatal felépítése, működése önkormányzati környezetben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

P

Petes Roxana Leila (2016) Logisztika a vasúti- és mezőgazdasági gépjárművek alkatrészellátásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Prelogh Bianka (2016) A Nova Bútor Bútorgyár Kft. kanban termelésirányítási rendszerének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Schöffer Zsanett (2016) Dunavarsány Város Önkormányzatának 2015. évi bér- és létszámgazdálkodása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szujker Viktória (2016) A Zala Megyei Kormányhivatal 2014.-2015. évi költségvetési beszámolóinak összehasonlítása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

T

Tóth Vivien (2016) A bankok piaci helyzete, vevőkapcsolati rendszere, s jellemzői, valamint informatikai támogatása, a Raiffeisen Bank példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 23. 00:30:42 CEST.