Tételek ahol a szak "Közgazdász tanár MA" és a mű dátuma 2017

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | F | G | K | L | N | S | T | V
Találatok száma: 18.

B

Borics Dániel (2017) A PROJEKTMÓDSZER ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEI A SZAKÁCS ÉS A PINCÉR SZAKKÉPZÉSBEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Dobi Erzsébet (2017) A KIP módszer bevezetése, elfogadtatásának sikere a Balmazújvárosi Szakközépiskolában, és tananyagfejlesztés a KIP-el. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Dömös Diána (2017) HOSSZÚHETÉNY FALUSI TURIZMUSÁBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEK. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Fekete Ivett (2017) Digitális eszközök, IKT eszközök alkalmazása a tanórákon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Garainé Hamar Éva (2017) A pedagógus tehetséggondozásban betöltött szerepe és felelőssége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kozma Krisztina Henriett (2017) Az iskolai szakmai gyakorlat jelentősége a szakács szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kozák Hajnalka (2017) A 21. század gyermekei, tanárai és az alternatív pedagógiai módszerek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

L

Lendvay Brigitta (2017) Más szemmel - avagy Adolf Kolping nyomában az esélyteremtő oktatás jegyében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Nagy Erika (2017) A tanárok vezetői kompetenciáinak vizsgálata és azok hatása a sikeres oktatási tevékenységre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szabó Virág (2017) Az erdei iskola, mint alternatív pedagógia kapcsolata az ökoturizmus oktatásával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szalai Mihály (2017) A turizmus és a tanulás összefüggéseinek vizsgálata egy ajkai középiskola tanulói körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szmolkáné Bene Ibolya (2017) A veszteség- és tömegnövekedés oktatásának módszerei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Székelyhidi Letícia (2017) A projektmódszer alkalmazásának lehetőségei a szakgimnáziumi marketing tantárgy oktatásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sáfrányos Csaba (2017) A szemléltetés eszközei, hatékonysága az ételkészítési ismeretek tanítása során. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tóbiás Rita (2017) Konfliktuskezelés a középiskolában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Gábor (2017) A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóthné Zentai Ildikó Enikő (2017) Tanítás 2.0. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Váradi Zsuzsanna (2017) Gyermekvédelmi feladatok az osztályfőnöki tevékenység során. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:31:38 CEST.