Tételek ahol a szak "Közgazdásztanár" és a mű dátuma 2015

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: G | H | K | S | T | V
Találatok száma: 9.

G

Gyetvainé Lakatos Melinda (2015) A "Z"generáció étkezési szokásai a dél-alföldi régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hegyi Sándor (2015) Az időskorúak elfogadását segítő önkéntes munka hatása a középiskolás korosztályra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kalocsai Tibor (2015) Duális szakképzési rendszer hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kátai Beáta Anna (2015) A kooperatív tanítás a HÍD Programban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Soltész Nóra (2015) Sajátos nevelési igényű speciális tanulási nehézséggel küzdő tanulók helyzete az integrált középiskolai oktatásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szegedi Márta (2015) MI JELENT STRESSZT EGY KISVÁROSI SZAKKÖZÉPISKOLÁBAN, ILLETVE SZAKISKOLÁBAN TANÍTÓ PEDAGÓGUSNAK? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tóth Eszter (2015) „Az élet Coke oldalán” azaz, hogyan jut el hozzánk egy palack Coca-Cola. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóthné Horváth Éva (2015) A kisújszállási Illéssy Sándor Baptista Szakközépiskola És Szakiskola marketingterve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Vetró Richárd (2015) A zsidó felekezeti oktatás egyedisége a kezdetektől napjainkig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 21:05:39 CEST.