Tételek ahol a szak "Kereskedelem és Marketing (FOSZK)" és a mű dátuma 2018

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | H | K | L | M | N | P | S
Találatok száma: 12.

B

Bagosi Viktória (2018) A UPC Magyarország Kft. konkurenciájának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Budai Szabina (2018) Az MnT Kft. fogyasztóinak vizsgálata, ez alapján javaslattétel a marketing és kommunikációs fejlesztésekre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hetényi István Zsolt (2018) A PET palack felhasználása és környezeti hatásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth László (2018) A Poppy Seed Kft és annak tevékenységének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kolompár József (2018) Az influencer marketing bemutatása a Youtube influencerek munkásságán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kós Gábor (2018) A Szimpla Kert tevékenységének elemzése a 7P alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

L

Legény Evelin (2018) A ROSSMANN MAGYARORSZÁG KFT. MARKETINGSTRATÉGIÁJA KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A LOJALITÁS PROGRAMOKRA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Lovász Lilla (2018) A MAHLE Compressors Hungary Kft. raktárirányítási rendszerének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Marsa Patrícia (2018) Az Allsale Kereskedőház Kft. megszűnésének okai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Nagy Zsófia (2018) A Legenda Kft. megújuló városnéző szolgáltatásaihoz kapcsolódó kommunikációs stratégia és terv kidolgozása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Parajdi Emese (2018) Az Inditex tevékenységének bemutatása a Fast Fashion-on keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szabó Dorina Linda (2018) AZ ÖSZTÖNZÉSI RENDSZER ELEMZŐ BEMUTATÁSA EGY AMERIKAI MLM LEÁNYVÁLLALATNÁL. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:32:34 CEST.