Tételek ahol a szak "Kereskedelem és Marketing FOSZK" és a mű dátuma 2017

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | F | G | H | J | K | M | N | O | P | R | S | T | Á
Találatok száma: 39.

A

Alexa Attila János (2017) Új gépjármű értékesítési tevékenységek vizsgálata a Gablini Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

B

Barancsi Janka (2017) Egy leendő esküvőszervező cég marketingterve. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Blumenthal Szilárd (2017) Siemens Transzformátor zrt. kereskedelmi tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Buchala Eszter Kira (2017) A Békás Kft. rendezvényeinek vizsgálata, javaslattétel a fejlesztésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bálint Noel Tamás (2017) Az Aegon Premium által használt értékesítési modellek és gyakorlati tevékenységek elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bölkei Erika (2017) A Streamnet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. piaci környezete. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Csobánczi Nikolett (2017) A Copy General Zrt. marketingkommunikációs tevékenysége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Csonkáné Makovnyik Lejla (2017) EGLO Magyarország Kft. költséggazdálkodás elemzésének bemutatása a logisztika területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Farkas Laura (2017) A Hervis Sport és Divatkereskedelmi Kft. vizsgálata, fókuszban a fogyasztói szokások. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Frech Fanni (2017) A BestByte Kft. stratégiai szemléletének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Garajszki Gabriella (2017) Chunky Chain megvalósíthatósági tanulmány. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Geng Brigitta (2017) Motiváció a kereskedelemben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hawartheh Mirjam (2017) T-Systems Magyarország Zrt. First Class díjcsomagjának piacbevezetése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Zsanett (2017) A Robinia Group Kft. beszerzési folyamatainak bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

J

Jávorszki Dávid István (2017) A Global Leading Conferences konkurenciájának vizsgálata, elemzése, pozicionálása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kiss András (2017) A Gyűrű Pub tevékenységének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss László (2017) A BÉKÁS KFT TEVÉKENYSÉGE, FÓKUSZBAN A RAKTÁROZÁSI FOLYAMATOK VIZSGÁLATA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Zoltán (2017) A labdarúgás, mint a kereskedelem egyre jobban fellendülő piaca. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kocsy Dóra (2017) A VenToura Travel Kft. Utazási Irodának tevékenységében alkalmazott marketing-mix. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kozabel Mercédes Claudia (2017) A KSB Szivattyú és Armatúra Kft. beszerzési folyamatainak megtervezése és kivitelezési feladatai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kádár-Gál Dóra (2017) Az RTL KLub arculati elemeinek bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Major Bettina (2017) Logisztikai folyamatok a Nilfisk Production Kft. tevékenységében, fókuszban a disztribúció. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Moldván Beatrix Ágnes (2017) A PR használata a szállodaiparban a Best Jacaranda Hotel példáján keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Nagy Krisztina (2017) A Profield Munkaerő-kölcsönző Kft. online és offline megjelenéseinek vizsgálata, javaslattétel a fejlesztésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

O

Oláh Zsuzsanna (2017) A HVG Állásbörze látogatottságának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Orbán Márton (2017) A Deichmann a magyar cipőpiacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Oros Regő Máté (2017) A CRM rendszerek új kihívásai, a Stark Solution Kft-nél végzett gyakornoki munka alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Palásthy Réka (2017) A dm és Rossmann kereskedelmi tevékenységének összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp Bernadett (2017) Az Accent Hotels rendezvény sztenderdjeinek vizsgálata és javaslattétel a fejlesztésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Plander Benedek (2017) Opel marketingstratégiájának bemutatása, különös tekintettel a marketingkommunikációra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Pólyik Anna (2017) A La Soleil Kft. kereskedelmi tevékenységének elemző bemutatása a Sun and Eye üzleteken keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Ribai Róbert (2017) A Duna-Dráva Cement Kft. szállítási tevékenységének megszervezése és kivitelezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szabó Kinga (2017) A Ghibli Kft. új, kínai viszonylatához kapcsolódó szállítmányozási tevékenységek megszervezése és kivitelezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Rita (2017) Kereskedelmi márkázás a dm üzletekben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szentpéteri Emese (2017) Az Aquative koffeines víz piaci bevezetése és konkurenciájának vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Takács Dániel (2017) Az Egészség Univerzum kialakítása az Auchan Magyarország Kft-nél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tarjáni Richárd (2017) NISZ ZRT. KORMÁNYZATI ÜGYFÉLVONAL IGAZGATÓSÁG ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tolnai Anna (2017) Burberry marketingkommunikációja és stratégiája, avagy Burberry, a digitális marketing úttörője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Á

Ádám Norbert (2017) Az Abaújtej Közös Vállalat tevékenysége, fókuszban a gödöllői raktár. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:33:41 CEST.