Tételek ahol a szak "Mérnök-közgazdász" és a mű dátuma 2018

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: H | I | M | N | R | V
Találatok száma: 7.

H

Horváth Attila (2018) A controlling, mint az eredményes szervezet és vezetés hatékony eszköze. A projektcontrolling rendszer bemutatása az ERANDO Biztonságtechnikai Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Huszti Andrea (2018) A gazdasági kalkuláció hasznosításának lehetőségei az XXL Mechanika Kft. döntéselőkészítő és ellenőrző tevékenysége során. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Istenes Attila (2018) Eredmény növelő, költség megtakarító beruházások elemzése a víziközmű ágazatban. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

M

Ménesi Melinda (2018) A külkereskedelmi áruforgalom ellenőrzése – a NAV vámellenőrzési szempontjainak integrálása a vállalati folyamatokba. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nyári Balázs (2018) Üzleti tervek készítésének módszerei, értékelési szempontjai egy konkrét üzleti terv összeállításán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Rácz András (2018) Víziközmű szolgáltatók lehetőségei a társadalmi felelősségvállalás (CSR) területén, a Debreceni Vízmű Zrt. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar. (Kéziratban)

V

Váradi Fruzsina (2018) Számítógéppel támogatott vezetői információrendszerek kialakításának elvi és gyakorlati problémái egy állami cégnél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:32:15 CEST.