Tételek ahol a szak "Nemzetközi gazdálkodás" és a mű dátuma 2014

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | G | L | M | N | O | R | S | T | V | Z | Ö
Találatok száma: 41.

B

Baranyai Tamás (2014) A nem várt események hatásai az alapanyag-ellátásra a Robert Bosch Elektronika Kft. esetében. Külkereskedelmi Kar.

Bede-Fazekas Lőrinc (2014) Banki partnerkockázat-kezelés hazai gyakorlata az OTP Bank tükrében. Külkereskedelmi Kar.

Bodnár Evelin Vivien (2014) Fényes jövő vagy csúfos bukás előtt áll Kína gazdasági fenntarthatósága? Külkereskedelmi Kar.

Bögyös Dóra (2014) Elektronikus banki szolgáltatások a K&H Bank Zrt.-nél, valamint az egyre népszerűbbé váló mobilbank alkalmazás bemutatása. Külkereskedelmi Kar.

C

Czomba Tamás (2014) A közúti szállítmányozási tenderekkel kapcsolatos problémák a Kühne+Nagel Kft. horizontján. Külkereskedelmi Kar.

G

Gröger Tímea Kitti (2014) A Maastrichti Kritériumrendszer kritikus elemzése, avagy kiállták-e a maastrichti kritériumok a gazdasági válság próbáját? Külkereskedelmi Kar.

L

Leskovics Richárd (2014) Az árufuvarozási ágak általános, és gyakorlati bemutatása a Pirexim Kft. műtrágya kereskedelme alapján. Külkereskedelmi Kar.

Lipták Anett (2014) Az EU és a MERCOSUR közötti külgazdasági kapcsolatok jellemzői és annak hatása Magyarországra. Külkereskedelmi Kar.

Lukács Ferenc (2014) Közös gazdasági kormányzás az Európai Unióban:Lehetőség vagy kötelesség? Külkereskedelmi Kar.

László Tímea (2014) A fordítóipar helyzetének alakulása az elmúlt évtizedben - különös tekintettel a kereslet, és a piaci szereplők pozícióinak változásaira. Külkereskedelmi Kar.

M

Molnár Mariann (2014) A magyar borexport lehetősége Kínában. Külkereskedelmi Kar.

Mucsi Viktória (2014) Válságkezelés és válságból való kilábalás a balti államokban. Hasonlóságok és különbségek. Külkereskedelmi Kar.

Márk Bence (2014) Az EU-Korea szabadkereskedelmi egyezmény hatásai a személygépjármű kereskedelemre. Külkereskedelmi Kar.

Mócza Eszter (2014) A Horizont 2020 program, fókuszban a KKV-kat támogató eszközök. Külkereskedelmi Kar.

N

Nagy Dalma (2014) A Nyugat-Balkán útja az európai integrációba, különös tekintettel Horvátország csatlakozására. Külkereskedelmi Kar.

Nagy Viktória (2014) Viselkedéstechnikai elemek változatainak bemutatása a finn, a francia, a spanyol és a perzsa kultúra példáján keresztül. Külkereskedelmi Kar.

O

Offenbacher Emese (2014) Izland: válság után megerősödve? Külkereskedelmi Kar.

Ozsvári Csaba Ágoston (2014) A mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozásának bemutatása a Magyar Fejlesztési Bank hitelprogramjain keresztül. Külkereskedelmi Kar.

Ozsváth Gábor (2014) Mit tegyen a vállalkozás, ha lassan mozgó készletei vannak? Készletértékelési eljárások és a vállalkozások jövedelmi helyzetére gyakorolt hatásuk a lassan mozgó készletek esetében. Külkereskedelmi Kar.

R

Radó Katalin (2014) A Római Klub múltja, jelene és jövője. Külkereskedelmi Kar.

Roboz Klaudia Zsuzsanna (2014) Polgárok együttműködésének erősítése Európában (az Európai Unió és az Európa Tanács keretében). Külkereskedelmi Kar.

Rozmán Gabriella (2014) Az alkoholfogyasztás alakulása az adómértékek változásainak tükrében Magyarországon az ezredfordulót követően. Külkereskedelmi Kar.

Rédei Kinga (2014) Az offshore-jelenség tényleges megjelenési formái, gazdasági jelentősége és az "aranykor" vége. Külkereskedelmi Kar.

Rétyi Zalán (2014) Humanitárius közbeszerzés az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságánál. Külkereskedelmi Kar.

S

Sipos Dorina (2014) Milyen okok miatt változott az államadósság finanszírozási szerkezete az elmúlt 10 évben hazánk és Belgium esetében? Külkereskedelmi Kar.

Somogyi Dániel (2014) A vásárlói elégedettség elérése és fenntartása a MOL Nyrt. kiskereskedelmi és marketing tevékenységében. Külkereskedelmi Kar.

Sulcz Júlia Kitti (2014) Vírusmarketing. Külkereskedelmi Kar.

Szabó Ágota (2014) Fúziók és vállalatfelvásárlások pénzügyi vonatkozásai a légi és tengeri szállítmányozásban. Külkereskedelmi Kar.

Szilágyi Dalma (2014) A nemzetközi munkaerő-áramlás az Európai Unióban - A fiatalok helyzete az Európai Unióban. Külkereskedelmi Kar.

Szöllősi Zsófia (2014) Márkás termékek hamisítása az európai belső piac példáján. Külkereskedelmi Kar.

Szűcs Eszter (2014) Felsőoktatási intézmények marketingtevékenysége, különös tekintettel a gazdaságtudományok képzési területre. Külkereskedelmi Kar.

T

Tordai Péter (2014) Nemzetközi szállítmányozás , beszerzés az Electrolux vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Tóth Judit (2014) Disztribúciós logisztika a Wacker Neuson Kft-nél. Külkereskedelmi Kar.

Tóth-Kodolányi Noémi (2014) Demográfia a nők, a családok és a támogatások tükrében. Külkereskedelmi Kar.

V

Varga Klaudia (2014) "Szelek szárnyán" - Összehasonlító elemzés Magyarország és Spanyolország megújuló energiapolitikájáról, fókuszban a szélenergiával. Külkereskedelmi Kar.

Varga Réka Rita (2014) A nők helyzete és szerepe a munkaerő-piacon. Külkereskedelmi Kar.

Veszelovszky Éva Mercédesz (2014) Az Európai Unióhoz csatlakozott délszláv országok integrációs folyamata. Külkereskedelmi Kar.

Várvölgyi Dániel (2014) A beszállítók értékelésének folyamata és a beszállítói bázis kialakítása egy termelő, multinacionális vállalatnál. Külkereskedelmi Kar.

Vörös Kinga (2014) A közbeszerzések szabályozása az Európai Unióban. Külkereskedelmi Kar.

Z

Zsetkó Nikolett (2014) A CE jelölés szerepe az áruk szabad mozgásának szabályozásában a belső piacon. Külkereskedelmi Kar.

Ö

Ördög Orsolya (2014) A bankok felelőssége az akkreditívben. Külkereskedelmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 11:36:38 CEST.