Tételek ahol a szak "PÉNZÜGY ÉS SZÁMVITEL " és a mű dátuma 2017

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | G | H | J | K | M | S | T | V | Z | Á
Találatok száma: 31.

B

Barabás Laura (2017) A Red Bull Hungária Kft. pénzügyi tervének összeállítási folyamata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Benke Gábor (2017) A DH csoport pénzügyi és számviteli elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Boros Bettina (2017) A Borsodi Sörgyár Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Denk Flóra (2017) A Cargill Magyarország Zrt. komplex elemzése négy év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dénes Márk (2017) A társasági adó és a kisvállalati adó összehasonlító elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gallé Erika (2017) Kis- és középvállalkozások adózási lehetőségeinek összehasonlító elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gubányi Anett (2017) A kis- és középvállalkozások adószabályainak és kapcsolódó közterheinek összehasonlítása KATA, KIVA, EVA és a társasági adó hatálya alatt. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Győrfi Edit Réka (2017) A pénzügyi instrumentumok valós értéken történő értékelése különös tekintettel a derivatívákra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Habók Ágnes (2017) Egy kisvállalkozás indításának jogi-, pénzügyi-, számviteli előfeltételeinek és gazdaságos működésének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hajdu Katalin Zsuzsanna (2017) A bázeli bankfelügyeleti szabályok és a tőkemegfelelés belső értékelési folyamata különös tekintettel a hitelezési kockázatok vizsgálatára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Dalma (2017) A fizetési késedelembe esett lakossági jelzáloghitelek behajtásának folyamata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Szilvia Evelin (2017) A mikrovállalkozások tevékenységének utólagos átfogó elemzésének lehetőségei és korlátai a pénzügy-számvitel-matematikai statisztika lehetséges módszereinek felhasználásával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jacsmanik Gábor (2017) A ZF Hungária Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Jászberényi Kitti (2017) Az Yves Rocher vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kenderák Zsanett (2017) Egy szolgáltató vállalat pénzügyi helyzetével és finanszírozási politikájával kapcsolatos elemzések a számviteli kimutatások alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kun Brigitta (2017) Egy családi vállalkozás stratégiai tervezése, elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kun Dominika (2017) Sig Air Handling Hungary Kft. pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Megyesi Norina Mercedes (2017) Az állami filmfinanszírozási rendszer működése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Regina Xénia (2017) SEWS Komponens és Elektronika Európa Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése az utolsó három üzleti év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Szabó Orsolya Kinga (2017) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szekrényesi Imre (2017) Püspökladány Város éves beszámolóinak elemzése a 2013.-2016. években. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szánthóné Bencsik Brigitta (2017) A végelszámolási eljárás során felmerülő számviteli, adózási feladatok az IDI Hungary Kft. esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sándor Ádám (2017) Gazdasági ellenőrzés, önellenőrzés a számvitel tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tóth Alex (2017) A Mazars Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése és az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Túriné Wagner Helga (2017) A kis- és középvállalkozások adószabályainak és kapcsolódó közterheinek vizsgálata a kata, kiva, eva és a társasági adó hatálya alatt. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Varga Violetta (2017) Tapasztalatok a transzferár-dokumentáció készítése során. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varona Puerta Liliána (2017) A Bázel III keretrendszer hatása a tőzsdén kívüli ügyletekre, avagy a kockázatkezelés eszközei a Tier1 bank, banki erőforrás menedzsment divízióján belül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vass Bence (2017) Az Agro – Harta Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmi helyzetének vizsgálata beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zagyvai Máté Gyula (2017) A KOMETA 99 Zrt. VAGYONI, PÉNZÜGYI ÉS JÖVEDELMEZŐSÉGI HELYZETÉNEK ELEMZÉSE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Zombori Attila (2017) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Á

Ádám Renáta (2017) Helyi önkormányzatok költségvetési támogatásának rendszere, hatása az önkormányzati feladatok ellátására. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:31:18 CEST.