Tételek ahol a szak "PÉNZÜGY ÉS SZÁMVITEL " és a mű dátuma 2018

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | E | F | G | H | J | K | M | N | P | R | S | T | V
Találatok száma: 58.

B

Balajti Brigitta (2018) Az ökoadók bemutatása és jelentőségük a magyar adórenszerben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Balogh Márton (2018) A bankkártya jellegzetességei, az autorizáció folyamata és az autorizációs limittípusok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Balogh Péter (2018) Cafetéria szabályozása és működése Magyarországon, történeti kitekintéssel. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Batmunkh Delgermaa (2018) Vállalkozások forgóeszköz finanszírozási stratégiája. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bencze Gergő (2018) Magyarország adórendszerének vizsgálata nemzetközi összehasonlításban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Benedek Júlia (2018) Az árnyékgazdaság hatása a nemzetgazdaságra az elmúlt 10 év adatai alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Binder Alexandra (2018) A vállalkozásfinanszírozás az OTP Bank Nyrt. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

Csizmazia Petra (2018) Az adóterhelés és az adózási morál összefüggései Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Domján Bianka (2018) Önkormányzat gazdálkodásának vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

E

Emődy Kincső (2018) A lízing számviteli elszámolása magyar és nemzetközi (IFRS, US GAAP) szabályozások szerint, bemutatva az aktuális standard változások hatásait. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Eszes Milán (2018) Az áfa működésének pénzügyi hatása a vállalkozások pénzügyi helyzetére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Fehér Tímea (2018) Gazdasági feladatok során felmerülő adminisztrációs feladatok egy szakközépiskolában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Feje Tímea (2018) A Kia Motors Hungary Kft. költséggazdálkodásának értékelése és továbbfejlesztése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Frankovics Viktória (2018) A munkavállalói ösztönzés rendszerének bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Giap Van Hung (2018) Az Operatív Lízing Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Harangi Erzsébet (2018) A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hasulyó Alexandra (2018) A Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. tevékenységének átfogó ismertetése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hasulyó Jenifer (2018) A könyvvizsgálat tervezése és a könyvvizsgálati kockázatbecslés. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Dalma (2018) A fizetési késedelembe esett lakossági jelzáloghitelek behajtásának folyamata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Juhász Veronika (2018) A követelések és kötelezettségek könyvvizsgálói ellenőrzése során szerzett bizonyítékok kisvállalkozásoknál, a Fuvarszervező Kft példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Király Zsófia (2018) A Robert Bosch Kft. beruházásainak és a TMC tevékenységeinek bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kondákor Júlia Bernadett (2018) Projektfinanszírozás sajátosságai a Robert Bosch Kft. által megvalósult projekt példáján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Annamária (2018) Egy egyházi köznevelési intézmény bevételeinek, költségeinek és tervezésének elemzése; Ferences Gimnázium (Szentendre) 2012-2017. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Balázs (2018) Biztosítás és ingatlanpiac. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Dóra (2018) A mezőgazdasági vállalkozás komplex elemzése a beszámoló alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Lilla (2018) A bér és béren kívüli juttatások szerepe napjainkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Petra (2018) Az internetes bankolás. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kovács Vendel (2018) Egy vállalkozás munkáltató kötelezettségei a NAV felé. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Krizsán Enikő (2018) Egri Önkormányzat finanszírozási 2014-2016. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kántor Krisztina (2018) A pénzügyi tervezés lépéseinek bemutatása egy termelő vállalkozáson keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Könyves Nikolett (2018) A Zala Megyei Szent Rafael Kórház adósságállományának vizsgálata a 2014-2016-os költségvetési években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Malek Zsanett (2018) A record Ajtó Automatizálási Kft költség- és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mezei József (2018) A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósuló projektek finanszírozása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Amanda (2018) Számvitel és adózás kapcsolata a P&B Lézer és Plasztikai Sebészeti Kft-n keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

N

Németh Adrienn (2018) A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program felépítése és működése a támogatási kérelem benyújtásától a projekt fizikai befejezéséig. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Paál Annamária (2018) Az ügyfelek szakszerű tájékoztatása a banki kondíciókról (költségek, kamatozás, óvadék, díjak, stb.). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Puskás Viktória (2018) Egyéni vállalkozások alapításának és fenntartásának vizsgálata Magyarország és Ausztria viszonylatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pál Patrícia Nóra (2018) A mikro-, kis- és középvállalkozások sajátosságai, fókuszban a kezdő vállalkozások finanszírozási lehetőségeinek bemutatása az OTP Bank Nyrt. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pável Ágnes (2018) Egy vállalat pénzügyi tervének összeállítási folyamata gyakorlati példán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Reibl Noémi (2018) A vezetői számviteli rendszer kialakítása és működése egy adott vállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Salamon Bettina (2018) A készletgazdálkodás és a leltározási tevékenység bemutatása a EuropTec Kft vonatkozásában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

dr. Solti-Tóth László (2018) Pénzügyi terv ügyvédi irodák részére -egy induló ügyvédi iroda pénzügyi terve. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Steinberger Tamás (2018) Ghána a déli nyitás tükrében 2018-ban és ezzel kapcsolatosan Afrika madártávlatból. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabados Tamás (2018) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Tünde (2018) A HOYER Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata a 2014, 2015 és 2016-os üzleti évek beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szatmári Csilla (2018) Az AmRest Kávézó Kft. által üzemeltetett vendéglátó egység megnyitását megelőző üzleti terv elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szlávik Vivien (2018) Egy vállalkozás tevékenységének átfogó vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sánta Gréta (2018) Kis-és Középvállalatok számlanyitása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sötét Enikő (2018) Kriptovaluták világa. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tapodi Anikó (2018) A Mars Magyarország Kisállateledel Gyártó Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése az elmúlt évek beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tujner Zoltán (2018) MiFID alapjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tárnoki Zsófia Réka (2018) A GIA Form Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Tünde (2018) Egy vállalkozás tevékenységének átfogó bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Alíz (2018) Karitatív, valamint a szociális szervezetek bemutatása több szempont alapján a kezdetektől napjainkig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Túri Lilla (2018) Egy játékkaszinó belső ellenőrzési rendjének komplex értékelése és továbbfejlesztési lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Varga Barbara (2018) A belső ellenőrzés változásának tendenciái az igazságszolgáltatásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Dalma (2018) A banki hitelezési folyamat egyes lépései. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Réka Marianna (2018) Hitelezhetőség és hitelképesség-vizsgálat a beruházási hitelek tekintetében a Budapest Bank Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:31:18 CEST.