Tételek ahol a szak "PÉNZÜGY ÉS SZÁMVITEL SZAK" és a mű dátuma 2017

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V
Találatok száma: 64.

B

Barthó Dorottya (2017) Bér és béren kívüli juttatások elemzése, szerepe az érdekeltségi rendszer kialakításában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Baunoch Nikolett (2017) Nonprofit gazdasági társaságok pénzügyi és számviteli információs rendszerének bemutatása a Müpa Budapest Nonprofit Kft. gazdálkodásának elemzésén keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Benkocs Zsuzsanna (2017) A végelszámolás számviteli és adózással kapcsolatos feladatainak elemzése a BLUE Pénzügyi Lízing Zrt."v.a."-nál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bernát Andrea (2017) A Generali Biztosító Zrt. költségfelosztásának bemutatása, fejlesztési lehetősége. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Buda Zita Erzsébet (2017) „Globál 2000 R.S” Export - Import Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

Csomáli László Rómeó (2017) Egy vállalkozás vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredményalakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csonka Kornél (2017) Az EKÁER rendszer szerepe az adócsalás csökkentésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Császár Kinga (2017) Az AQ Anton Kft költséggazdálkodásának sajátosságai. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

D

Dávid Kinga (2017) Forgótőke menedzsment a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dénes Balázs (2017) A hitelezői feltőkésítés, mint új szanálási eszköz bemutatása és elemzése a BRRD-ben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Egyed Áron (2017) A Miklósfai Mezőgazdasági Zrt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Fehér Erika (2017) Egy vállalat éves pénzügyi terve. A terv utólagos értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ferenczi Krisztina (2017) A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház elmúlt éveinek beruházásai és a Hévízi-tófürdő jövőbeli arculata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Filetóth Vanda (2017) A IV. kerületi Önkormányzat szerepvállalásával és az Európai Unió támogatásával sikeresen megvalósuló Főtér projekt. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Frindik Krisztián (2017) Törley Pezsgőpincészet Kft vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

GIAP VAN HUNG (2017) Az Pénzügyi Lízing Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Geszler Viktória (2017) A bér és béren kívüli juttatások elemzése és szerepe a motiváció kialakításában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Grósz Barbara (2017) A nyugdíjrendszer fenntarthatósága és a nyugdíjak elégségessége (nemzetközi elemzések tükrében). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gyebroszki Nikolett (2017) Az atmedia Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Herczeg Ramona (2017) Ellenőrzés, önellenőrzés a számvitel tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Krisztina (2017) Egyéni vállalkozók adózási lehetőségeinek összehasonlító elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Hájas Marietta (2017) A hazai és nemzetközi beszámolási kötelezettségek összehasonlítása az OTP Bank Nyrt. gyakorlatának tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Juhász Dávid István (2017) Az utazásszervezés új üzleti modellje. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Jurászik Gábor (2017) Kis- és középvállalkozások adózási lehetőségeinek összehasonlító elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kazai Mercédesz Irina (2017) A devizás könyvvezetésre való áttérés és beszámolókészítés egy adott vállalaton keresztül bemutatva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Koplányi Petra (2017) A projektfinanszírozás sajátosságai egy megvalósult projekt példáján keresztül - A Telenor Magyarország Zrt. béren kívüli juttatásainak megváltoztatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Alexander (2017) Pénzügyi piacok elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Laura Bianka (2017) Projektfinanszírozás megvalósulása a Robert Bosch Kt.-nél Egy termékfejlesztési projekt példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kulcsár Gergely (2017) Magyarország teljesítménymutatóinak elemzése a konvergencia kritériumok tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Köböl Dóra (2017) Az Alpinisták Távközlési Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredményt befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Lakatos Bence (2017) A Közvetett Költségek Automatizált Tervezési Folyamata Vállalati Környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Makk Szilárd (2017) A Zwack Unicum Nyrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mekler Dóra (2017) Biogold Natúr Növényolaj Feldolgozó Kft. költség - és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Alexandra Kitti (2017) A személyes ösztönzésre alkalmazható cafeteria rendszer Magyarországon és azon belül a MÁV csoportnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Csaba (2017) A magyar számviteli szabályozás és az IFRS. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Móra Viktor (2017) Egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése több év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Nikolett Ágnes (2017) AZ ADDVAL KFT. VAGYONI-, PÉNZÜGYI-, ÉS JÖVEDELMEZŐSÉGI HELYZETÉNEK ÉRTÉKELÉSE AZ EREDMÉNY ALAKULÁSÁT BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐK VIZSGÁLATA TÖBB ÉV BESZÁMOLÓI ALAPJÁN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Ádám (2017) Amerika Magyarországon, avagy egy magyar leányvállalat beszámolójának elemzése és kiértékelése a 2014-2016. évi beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nusser Evelyn (2017) A nemzetközi és a magyar számviteli szabályozás összehasonlítása az egyes mérleg- és eredménykimutatás-tételek átforgatási lépéseinek gyakorlati bemutatásán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Zsaklin (2017) Az Euroindustrial Management Kft. éves beszámolójának elemzési módszerei, információtartalmának vállalkozói szintű hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Papp Fanni Angelika (2017) Az Európai Uniós támogatási rendszer 2014-2020-as ciklusának bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Pappert Markó (2017) A Diageo Üzletviteli Szolgáltatások Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Perity Ádám (2017) Kis- és középvállalkozások adószabályainak és kapcsolódó közterheinek összehasonlítása kata, kiva, eva, és a társasági adó hatálya alatt. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Peszleg Pálma (2017) A cégkiválás általános bemutatása és az ezzel kapcsolatos számviteli teendők részletezése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pálinkás Csenge (2017) Helyi önkormányzatok gazdálkodása; Aszód példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Rückersz Anita Klaudia (2017) A Hulladékégető 1982 Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata négy év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sajtos Alexandra (2017) A vállalati hitelek és kötvények valós értéken történő árazásának gyakorlata a fejlett piacokon, illetve ennek lehetősége Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabadi Csaba Ferenc (2017) A könyvvizsgálatra való felkészülés egy könyvelőiroda szempontjából. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalai Bálint (2017) A magyar és a brit nyugdíjrendszer összehasonlítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalókiné Bánszki Annamária (2017) Egészségügyi kontrolling- Az osztályos kontrollingrendszer bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szondiné Déri Ildikó (2017) Budaörs Város Önkormányzat pénzügyi beszámolójának komplex elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Telek András (2017) A hazai privát banki szektor aktuális helyzete és kihívásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tolnai Zsolt (2017) Egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok, valamint egy működő egyéni vállalkozás bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tényi Szilvia (2017) CSE-KOV Bt. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata az elmúlt évek beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Emília Ágota (2017) A Bevásárló Center Kft. vagyoni, pénzügyi, jövedelmi helyzetének elemzése az éves beszámolók alapján 2014-2016-ig terjedő időszakra vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Franciska (2017) Zalaegerszeg Megye Jogú Város Önkormányzata és a felügyelete alá tartozó önállóan gazdálkodó intézményei költségvetési beszámolóinak elemzése a 2013-2015. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Tömböly Regina Nóra (2017) Lízing finanszírozás pénzügyi és számviteli elszámolása a Sárvári Mezőgazdasági Zrt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Dr. Vajda Anetta Leticia (2017) Az immateriális javak transzferárazása a közelmúlt nemzetközi irányelveinek fényében Kihívások, fejlődések és megoldások a szellemi termékek értékelésében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Dániel (2017) Egy vállalat éves pénzügyi terve. A terv utólagos értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vaszily Edit (2017) A fiktivitás bizonyítása az Európai Unió Bíróságának gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vágvölgyi Judit (2017) Az operatív lízing előnyei egy vállalkozás számára figyelemmel egy nemzetközi flottakezelő gyakorlatára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vári Mónika (2017) A lízing, mint finanszírozási forma a vállalkozások életében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Végh Anna (2017) A Számviteli törvény és az Adózással kapcsolatos törvények ellentmondásainak kezelése a Bosch Rexroth Kft.-n keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Víghné Nagy Erika (2017) Az IFRS-ek hatása a magyar számvitelre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:32:47 CEST.