Tételek ahol a szak "PÉNZÜGY ÉS SZÁMVITEL SZAK" és a mű dátuma 2018

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | F | G | H | K | M | P | R | S | T | Z | Á
Találatok száma: 26.

B

Bagó Médea (2018) Az OTP Bank Nyrt. finanszírozási gyakorlata az értékesítési célú lakásépítési hiteleknél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Baumgartner Klaudia (2018) A Győrvári Kaczor Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolója alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bordás Nikolett (2018) A vezetői számviteli információs rendszer kialakítása és működése a Kuti Travel Kft.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Decsi Mónika (2018) Hitelezési döntés, mint a gazdasági rendszer mozgatórugója - Adósminősítés és kockázatelemzés folyamata, valamint a hitelintézetek felelőssége a gazdaságban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Filó Andrea (2018) Külső csalások a működési kockázat tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fodor Elizabet (2018) A mezőgazdasági önköltségszámítás a Tejes Boci Kft. példájában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Gavló Mónika (2018) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gulyás Éva (2018) Ügyviteli tevékenység a Bonduelle Central Europe Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gut László (2018) A Wallis Motor Pest vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hidi Brigitta (2018) Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési,szervezési feladatok, különösen a számviteli teendőkre vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Fruzsina (2018) A Food-Pack Csomagológép-gyártó és Felújító Kft. átfogó ismertetése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kajor Ildikó (2018) Kempinski Hotel Budapest Zrt. vagyoni, pénzügyi, jövedelmezőségi helyzetésnek elemzése a beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kustor Tamás Zsolt (2018) Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok különösen, a számviteli teendőkre vonatkozóan. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kálmán Eszter Mária (2018) Egy mezőgazdasági vállalkozás – a Backó Mezőgazdasági Termelő Kft. átfogó elemzése számviteli beszámolók alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kőnig Nikolett (2018) Egy vállalkozás átalakulásának stratégiája, a kapcsolódó tervezési,szervezési jogi és számviteli feladatok. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Magyar Henrietta (2018) A költségvetési szervek eszközgazdálkodása, tervezési és finanszírozási rendszere. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Patonai Szilvia (2018) Vállalati finanszírozás a KDB Bank Európa Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Reszneki Klaudia (2018) Az államháztartási számvitel sajátosságainak bemutatása egy önkormányzat gazdálkodásán keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rácz Mónika (2018) Befektetések mindennapjainkban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sajtos Mónika (2018) Az áfa működési mechanizmusa és hatása a vállalkozás helyzetére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Seprák Henrietta (2018) Önkormányzatok finanszírozása és Pilis Város Önkormányzatának bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szabó Alexandra (2018) Egy vállalkozás elindításának lépései, főleg a számviteli teendők bemutatása az „Alakuló” Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Tímea (2018) Az adóvégrehajtás eszközei és lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Takács Eszter (2018) A nyugdíjrendszerek fenntarthatósága és elégségessége. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zombori Kitti (2018) Mihálygerge Község Önkormányzat költségvetési tervezésének gyakorlata, Képviselő- testületi döntéshozatal. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Á

Ács Petra (2018) Bér és béren kívüli juttatások elemzése, szerepe az érdekeltségi rendszer kialakításásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:32:47 CEST.