Tételek ahol a szak "Pénzügy" és a mű dátuma 2018

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | K | L | M | P | R | S | V
Találatok száma: 15.

B

Baloghné Csonka Zsuzsanna (2018) A 4/2013 (I.11) Kormányrendelettel kapcsolatos problémák informatikai, számviteli és pénzügyi területeken. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bogár Adrienn (2018) A „Smart City" zalaegerszegi fejlesztési lehetőségei. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

Czipp Viktória (2018) Az általános költségek felosztásánál jelentkező kihívások egy controller számára. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Katafay Kinga (2018) Terítéken a mindennapi pénzügyek panaszai. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kissimon István (2018) MILYEN FORMÁBAN VÁLLALKOZZAK? PIACI ELEMZÉS, ADÓ ÉS PÉNZÜGYI TERVEZÉS EGY INDULÓ INGATLANKÖZVETÍTŐI VÁLLALKOZÁS ESETÉBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kántás Petra (2018) A kisadózók adózási lehetőségeinek összehasonlítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kósi Eszter (2018) NYDOP-2.1.1./A-13 kódszámú, a körmendi Batthyány Strattmann Kastély fejlesztési projektjének esettanulmánya, az Európai Uniós projektek hatásvizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

L

Lázár Soma (2018) KÖNYVELÉS 4.0 EGY PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓ CÉG ELŐTT ÁLLÓ KIHÍVÁSOK A NEGYEDIK IPARI FORRADALOM IDEJÉN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Mudra Ágnes (2018) Fogyasztói preferenciák a megtakarítások és a befektetések területén. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mándli Eszter (2018) Pénzügyek egy érintésre, avagy terítéken a mobilbankolás. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

P

Pintér Norbert (2018) A MOL Nyrt. pénzügyi teljesítményének és árfolyam-alakulásának tényezői és azok összefüggései. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Rohr Bence (2018) Diákhotelek befektetésének és hozamtermelő képességének elemzése a magyar ingatlanpiacon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sikler Henrietta (2018) Balanced Scorecard alkalmazásának lehetősége a magyarországi KKV szektorokban a „Mould Tech” Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Simon Andrea (2018) A kis- és középvállalati hitelösztönzés jegybanki eszköze és hatásai – Növekedési Hitelprogram. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Varga Kitti Ágnes (2018) Kontrolling rendszerek kialakítása és üzemeltetése a vállalati gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:31:48 CEST.