Tételek ahol a szak "Pénzügy (levelező)" és a mű dátuma 2016

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | F | H | J | M | N | P | S | V
Találatok száma: 18.

A

Abonyi Csaba (2016) A spekuláció szerepének vizsgálata az árutőzsdén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Augusztinyi Dávid (2016) Pénzügyi tervezés és elemzés a CRH Magyarország Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

B

Borsi Judit (2016) Vállalatértékelés és felvásárlás az innovatív mikrovállalkozások esetében, az Avis Budget Group és a Zipcar akvizíció példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bákonyi Valéria Etelka (2016) A XXI. századi nyugdíjrendszer legerősebb pillére az öngondoskodás? Az öngondoskodás kedvezményezése a Magyar adórendszerben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Csurgó Gábor (2016) Tőzsdeindexek és a gazdasági fejlődés mutatóinak összefüggései és kölcsönhatásai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Ferenczy Dorottya Eszter (2016) Az Európai Uniós források hatása a vidékfejlesztésre. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Holyevácz Éva (2016) A magyar települési önkormányzatok finanszírozása és adósságkonszolidációja a kereskedelmi bankok válságának tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jakab Anett (2016) A controllingrendszer működése, hiányossága és fejlődése a FémAlk Zrt.-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Marcsó Zoltán (2016) A vezetői információs rendszer és a kontrolling kapcsolata egy konkrét vállalat példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Máté (2016) Külső finanszírozás a mikro-, kis- és középvállalkozások gazdálkodásában, különös tekintettel a hitelintézeti forrásokra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pazsiczki Gábor (2016) A gyártás során felmerülő hibaköltség eredményre gyakorolt hatása a Robert Bosch Elektronika Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Petrus Nóra (2016) Vállalatok fizetésképtelenségének előrejelzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pásztor Alexandra Judit (2016) Fenntartható-e a közösségi gazdaság? Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Szabó Dóra (2016) Kereskedelmi hitelek a hazai építőipar, mezőgazdaság és nagykereskedelem finanszírozásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalai Kitti (2016) Szigorodó banki szabályozások - Miként felel meg a Morgan Stanley a válság után növekvő követelményeknek? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szegedi Veronika (2016) Hitelkockázat kezelése a mezőgazdasági gépfinanszírozásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sötét Anita (2016) A kereskedelmi bankok kockázatai és a hitelezési folyamat. Az OTP Bank Nyrt. helyzete a 2008-as válság előtt és után. Adatelemzés SPSS segítségével. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vörös Gábor András (2016) VÁLLALATÉRTÉKELÉS, VÁLLALATÉRTÉKELÉSI MODELLEK ALKALMAZÁSA, FELVÁSÁRLÁS ÉS EGYESÜLÉS – ZWACK UNICUM NYRT. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:31:21 CEST.