Tételek ahol a szak "Pénzügy és Számvitel Szak" és a mű dátuma 2017

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | E | G | K | N | P | S | T | V
Találatok száma: 18.

B

Baranyai Flóra (2017) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi-, jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Berecz Bettina (2017) Az OTP Bank Nyrt. sajátos értékelési gyakorlata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bóbis Rita (2017) A Szega Camembert Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének elemzése és értékelése a 2013., 2014. és 2015. évi beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bölkény Eleonóra (2017) Egy gáz-és olajipari vállalkozás költség- és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Csík Tamara (2017) Az Arcó & Íris Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése 3 év beszámolója alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Erdődi Ádám (2017) Hitelezés folyamata és könyvvizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Esküdtné Hegyes Judit (2017) A Provident Pénzügyi Zrt vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Galkó Jennifer Tiffany (2017) A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEINEK BEMUTATÁSA – A „FIKTÍV” KFT. TÁMOGATOTT PROJEKTJEINEK MEGVALÓSULÁSA ÉS FINANSZÍROZÁSA. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kamjén Alexandra (2017) A Széchenyi terv 2020 szerepe a Kis és Középvállalkozások fejlődésében: Az Industrial Support Zrt. termelési kapacitásának bővítése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kelemen Luca Hanna (2017) A Vertis Környezetvédelmi Pénzügyi Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kenyeres Éva (2017) Az IFRS-ek és a magyar számviteli rendszer kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Bernadett (2017) Az ÁFA működési mechanizmusa és hatása a vállalkozás életére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Najjar Sedi (2017) A magyar adórendszer vizsgálata nemzetközi összehasonlításban (adóteher, adószerkezet, adóék, adónemek száma, adóadminisztráció stb.). Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Prajner Zsuzsanna (2017) A Wienerberger Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Schlett Dominika (2017) A vállalkozásalapítás lépései és az induló vállalkozások finanszírozási sajátosságai Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalai Szimonetta Mónika (2017) Pénzintézetek és vállalkozások szerepe a Széchenyi 2020-as program keretei között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tóth Zsófia (2017) A Meyer&Levinson Accounting Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének összehasonlító elemzése (2011-2015). Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vámos Bianka (2017) A központi és helyi adók rendszere, adójellegű befizetési kötelezettségek, az adózás rendje. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 23. 04:49:39 CEST.