Tételek ahol a szak "Pénzügy és számvitel" és a mű dátuma 2017

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | E | F | G | H | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Á
Találatok száma: 50.

B

Bagladi Marina (2017) Az új számviteli törvény hatása Letenye Város Önkormányzatának példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Batbold Enkhmend (2017) A MERICO COMPONENTS ZRT. VAGYONI; PÉNZÜGYI; JÖVEDELMEZŐSÉGI HELYZETÉNEK ELEMZÉSE BESZÁMOLÓI ALAPJÁN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Batha Adrienn (2017) Magyarország állami felelősségvállalásának bemutatása lakáspolitikáján és támogatási rendszerén keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Berente Annamária (2017) Végelszámolás gyakorlata egy ügyvédi iroda életében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bogdányi Judit (2017) A MONO‐Ipolyfabric Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bácsay Márk (2017) 21. század raktározási technológiája a Flex-en keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bán Vivien (2017) A Zala Megyei Fagyöngy Egyesített Szociális Intézmény készletgazdálkodásának és leltározási folyamatának bemutatása 2015-2016. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

C

Császár Brigitta (2017) Költséggazdálkodás egy szolgáltató cég életében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

D

Danó Laura Lenke (2017) Nyílt végű pénzügyi lízing vagy zárt végű pénzügyi lízing? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dohos Evelin Julianna (2017) Az önkormányzat finanszírozásának bemutatása Ráckeve Város Önkormányzatának példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Eke Melinda (2017) A kis- és középvállalkozások fejlődéstörténete 2008-tól napjainkig és banki finanszírozásuk a Növekedési Hitelprogram keretében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Elek Petra (2017) A vállalkozás vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Farkas Mónika (2017) A lakossági megtakarítások és elemzésük. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Fombhor Vivien (2017) Leltározási tevékenység vizsgálata a Városgazdálkodási Kft.-nél, kapcsolata a beszámoló összehasonlításával. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Gulyás Eszter Evelin (2017) A központi és a helyi adók rendszerének bemutatása Akasztó település adóztatási gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gyuris Annamária (2017) A Computacenter Services Kft. éves beszámolójának elemzése, információtartalmának vállalkozói szintű hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gömböcz Zoltán (2017) Robotokra hangolva a szolgáltató szektorban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

H

Horváth Benita (2017) Alapszintű vállalkozási ismeretek a vállalkozások létrehozásával és hitelfinanszírozásával összefüggésében. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Cintia (2017) A Flexnél alkalmazott vállalatirányítási rendszerek a nem széria beszerzésben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kláminger Bence (2017) Ágazati költséggazdálkodás elemzése és az eredményre gyakorolt hatásának vizsgálata 3 év adatából. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Koltai Levente Ákos (2017) Egy vállalkozás vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Roland (2017) A pénzmosás és ami mögötte van – fókuszban a hazai trendek. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kulcsár Dániel (2017) A KD Kft. átalakulása, a beolvadással és a kiválással kapcsolatos számviteli munkák. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Képes Gréta (2017) Könyvvizsgálók a fehérgalléros bűnözés ellen. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Lengyeltóti Szilvia (2017) Kintlévőségek kezelése a Zalavíz Zrt. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

László Tamás (2017) A Flanker Plusz Kft. költség - és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Magossy Tibor (2017) A központi és helyi adók rendszere, adójellegű befizetési kötelezettségek, az adózás rendje. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Major Jenő (2017) Egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok, különösen a számviteli teendőkre vonatkozóan. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Miszori Dóra (2017) A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei a Minimum Tanítása Maximálisan Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

N

Nagy Tímea (2017) Nagymaros Város Önkormányzata költségvetési beszámolójának és gazdálkodásának elemzése (2014-2016). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Dóra (2017) A Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata tevékenységének elemzése 2013-2015. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pintér Virág (2017) A Frissbeton Betongyártó és Forgalmazó Kft. gazdasági elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Rauschenberger Vanda (2017) Az államháztartás intézményrendszerének változása 2010 és 2017 között A közoktatás változásának példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Reseterics Erika (2017) Változások nyomában – A 2011. évi víziközmű-szolgáltatásról szóló CCIX. törvény gazdasági hatásai a VASIVÍZ ZRt.-nél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Rózsás Júlia (2017) Költségszámítás, önköltségszámítás a Gépsystem Kft. bemutatásán keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

S

Sajni Dóra (2017) Az Avila Kft. beszámoló-készítési feladatai, különös tekintettel a zárási munkálatokra. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Sinkovics Adrienn (2017) A könyvvizsgálat fontosabb lépéseinek a bemutatása a Szalai és Társa Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Somogyi Zsófia (2017) Társasházkezelő tevékenység kialakulása, ismertetése és egy társasház gazdasági helyzetének vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szabó Tamás (2017) Vas Megyei Idősek Otthona Táplánszentkereszt intézmény gazdálkodásának bemutatása a 2011-2015 közötti időszakban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szente Mónika (2017) Termelés és értékesítés a Zalakerámia Zrt.gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Szilágyi Anita (2017) DPD Hungária Kft. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének értékelése, az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szűcs Lilla (2017) A költségvetési szervek eszközgazdálkodása, tervezési, finanszírozási rendszer. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sólyom Balázs (2017) Számviteli előírások, sajátosságok a civil szektorban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Timár Barbara (2017) Egy támogatott projekt megvalósulása és finanszírozása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Turjányi Mária Dóra (2017) A Felsőszentgyörgyi Kft. gazdasági helyzete és annak fontosabb befolyásoló tényezői. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Eszter (2017) A Zalavíz Zrt. leltározási tevékenysége, kapcsolata a beszámoló összehasonlításával. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

V

Vanó Dániel (2017) Az éves beszámoló elemzésének módszerei, információtartalmának vállalkozói szintű hasznosítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Ványi Andrea (2017) A Daruzó Zrt. vagyoni-, pénzügyi- és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Á

Ágh Viktória (2017) Bagod község Önkormányzata költségvetésének tervezése és gazdálkodásának vizsgálata a 2014-2016. években. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Ágoston Nóra (2017) Nyugdíjcélú megtakarítások ösztönzése a személyi jövedelemadó rendszerében, fókuszban a Nyugdíj-előtakarékossági számla. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:30:51 CEST.