Tételek ahol a szak "Pénzügy és számvitel" és a mű dátuma 2018

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | D | F | G | H | K | M | N | P | S | T | V | Á
Találatok száma: 31.

B

Bencsik Andrea Réka (2018) Az új számviteli szabályok gyakorlati alkalmazása a Zalavíz Zrt.-nél 2016. évben. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Bojsza Fanni (2018) A lakossági banki hitelezés bemutatása a Budapest Bank hitelezési folyamatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Csarankó Vivien (2018) A lízing számviteli elszámolása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Csikai Anna (2018) Bérgazdálkodás, béren kívüli juttatások, cafeteria rendszer a vállalkozásoknál. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Csiki Piroska (2018) Az adóvégrehajtás eszközei és lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Csonka Lilla (2018) Vállalkozások költséggazdálkodásának értékelése és továbbfejlesztése egy tervező – kivitelező cég példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Csécs Cintia (2018) Jogutód nélküli megszűnések számviteli teendői a Beszüntet Kft és az Egyezmény Kft példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

D

Dévai Lívia Margit (2018) Önkormányzati épületek pályázati forrásból történő fejlesztése a vasaljai térségben - 2015. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Dózsa Ágnes (2018) A tárgyi eszköz leltározás folyamata és végrehajtásának bemutatása a Schneider Electric Hungária Zrt. Zala gyáregységénél. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

F

Forgács Brigitta (2018) A beolvadás számviteli feladati a Cipó Zrt. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Földi Henriett (2018) Egy nyilvánosan működő részvénytársaság, a Magyar Telekom Távközlési Nyrt. beszámolójának és eredményességének vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

G

Győrf Dávid (2018) A kis- és középvállalkozások finanszírozását szolgáló speciális hitelkonstrukciók (Növekedési Hitelprogram). Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Horváth Antónia Ágnes (2018) Vállalkozásfejlesztés lehetséges finanszírozási formái az MMX Raffstore Kft beruházási tervezetén keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Horváth Hajnalka (2018) A Győrvári Kaczor Kft. tevékenységének átfogó vizsgálata. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Kardos Alexandra (2018) A Datalogic Hungary Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi elemzése a beszámolók adatai alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Kiss Péter (2018) A Creaton South-East Europe Kft. 2015. évi átalakulása, az integráció hatása a vállalkozás vagyoni, pénzügyi helyzetére. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Körmendi Szilárd (2018) Az aranybányászattól a virtuális bányászatig. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

M

Major Ádám (2018) A háziorvosi rendszer finanszírozása Magyarországon, egy háziorvosi praxis példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Molnár Veronika (2018) Az erőforrás-gazdálkodás elemzése az AQ Anton Kft. gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Márkus Sándor (2018) Egy vállalat éves pénzügyi terve:A terv utólagos értékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészárics Dóra (2018) A KARYON Kft. komplex elemzése a beszámoló alapján. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Mózes Nikoletta (2018) Az éves beszámoló elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Zsaklin (2018) A Skitus Project Engineering Kft. beszerzési folyamatainak bemutatása, dinamikus fejlődésének hatása a vállalat eredményére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Cintia (2018) A „Sertéstenyésztő” és a „Húsfeldolgozó” Kft. ágazati összehasonlító elemzése. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

P

Pálos Krisztina (2018) A Microsoft Dynamics NAV 2009 és a Microsoft Dynamics AX 4.0 könyvelőprogramok összehasonlító elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Salamon Fruzsina (2018) A pénzügyi vállalkozások mindennapjainak bemutatás a MediCredit Zrt.-n keresztül, valamint összehasonlítása egy hagyományos vállalkozással. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

Schmid Alexandra (2018) Számvitel és adózás kapcsolata a MOL Csoportnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tyápai Nóra (2018) Helyi adók rendszere, mértéke és rendje Áporka Község Önkormányzatánál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Anett (2018) Készpénzmentes fizetés Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vincze Boglárka (2018) Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok, különösen a számviteli teendőkre vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Á

Álmos Borbála (2018) A számviteli információs rendszer szerepe, feladata a vállalat vezetésében, a vezetői döntés előkészítésében a Halker Kft. példáján keresztül. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 05:23:33 CEST.