Tételek ahol a szak "Pénzügy és számvitel felsőoktatási szakképzés" és a mű dátuma 2017

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | F | G | K | M | N | R | S | V
Találatok száma: 18.

B

Bakonyi Péter (2017) A lakossági ingatlan fedezetes hitelezés folyamata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Böszörményi Johanna (2017) Egy KKV-nak minősülő cég indításának jogi-, pénzügyi-, számviteli előfeltételeinek és gazdaságos működésének vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Cser Norbert (2017) Bérgazdálkodás, béren kívüli juttatások, cafeteria rendszer a vállalkozásoknál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Czinger Dóra (2017) A banki hitelezési folyamat lépéseinek bemutatása a CIB Bank Kisvállalati szegmens területén szerzett gyakorlatán keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Fehér Zsolt (2017) A számviteli információs rendszer szerepe a KKV szektorban – egy XXI. századi alternatíva. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fenyvesi Éva (2017) Béren kívüli juttatások és cafetéria. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gerencsér Dóra (2017) Feketefoglalkoztatás jelenléte napjainkban. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

K

Koch Nikoletta (2017) A banki hitelezési folyamat vállalkozás esetén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Matócsi Gréta (2017) A számviteli információs rendszer szerepe, feladata a vállalkozás vezetésében, a vezetői döntés előkészítésében a Novartis Hungária Kft. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mizser Dóra (2017) Az EU támogatási politikája különös tekintettel a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Müller Petra (2017) A Cipőgyártó Bt. könyvvizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nagy Adrienn (2017) A központi és helyi adók rendszerének bemutatása Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Önkormányzatánál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Alexandra Zsuzsa (2017) A számvitel és az adózás kapcsolata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Réka (2017) Elektronikus bankolás fejlődése az OTP Bank gyakorlatában. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

R

Rapcsák Gabriella (2017) A hazai általános forgalmi adó és a személyi jövedelemadó összehasonlítása az uniós adókkal. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Szabó Gabriella (2017) Az egyéni vállalkozás indításával kapcsolatos tervezési, szervezési feladatok és adózási sajátosságai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szamosi Gábor (2017) A Nemzeti Kulturális Alap tevékenységének elemzése a számviteli és a pénzügyi információk alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Váradi Henrietta (2017) Lakáscélú megtakarítások a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. szakosított hitelintézet termékeinek fókuszában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 20:37:25 CEST.