Tételek ahol a szak "Pénzügy mester szak " és a mű dátuma 2016

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | F | H | I | J | K | M | N | O | R | S | T | U | V
Találatok száma: 35.

B

Balog Emese Katalin (2016) Rendelkezés a személyi jövedelemadóról, az önkéntes kölcsönös biztosító pénztári tagság kedvezményezése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Barkó Dóra (2016) A magyarországi szállodaipar aktuális helyzetét meghatározó adózási környezet (Esetpéldák a Danubius Hotels Zrt. tükrében). Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bernáth-Kretz Ildikó Nóra (2016) Az adóelkerülés visszaszorításának egyes hazai dimenziói, különös tekintettel az általános forgalmi adóra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bukovszki Veronika (2016) Fától az erdőt - avagy előre jelezhető -e a fizetési késedelem a kereskedelmi hitelezésben? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bárány Zita (2016) KONTROLLING RENDSZEREK KIALAKÍTÁS ÉS ÜZEMELTETÉSE A VÁLLALATI GYAKORLATBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Csizmadia Gergely (2016) A piaci kockázatok mérése és kezelése a bázeli szabályozásban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Fedor Orsolya (2016) A vállalati hitelezés alakulásának értékelése különös tekintettel a Növekedési Hitelprogramra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Fehérvári Adrienn (2016) Vállalati pénzügyi információk hatása a részvényárak változására. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Felméry Dániel Viktor (2016) A FELVÁSÁRLÁSOK ÉS FÚZIÓK VIZSGÁLATA KONKRÉT PÉLDÁN KERESZTÜL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Frittmann Nikolett (2016) A 2008-as gazdasági válság és annak hatása az amerikai bankszektorra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hartman József (2016) A magyarországi gépjárműadó és cégautó adó elemzése, változásának bemutatása, érintve e két adóhoz kapcsolódó nemzetközi szabályozásokat. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Holló Nikoletta (2016) Pénzügyi kockázatkezelés a MÁV Csoport gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth András (2016) A globális monetáris politikai gyakorlat átalakulása és következményei a válság után, különös tekintettel a tőkepiacok forrásallokációjának hatékonyságára. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Hanna (2016) Adócsalást befolyásoló tényezők - Kik, miért hogyan? Pénzügyi és Számviteli Kar.

Horváth Tímea (2016) Adósminősítési rendszerek módszertani alapjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

I

Ignácz Eszter (2016) Az offshore cégek működése a pénzmosás tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jeles Bettina (2016) Hitelintézeti belső ellenőrzés a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kiss Dániel (2016) Budakalász Város Önkormányzat vagyoni és pénzügyi helyzetének elemzése 2010-2014 között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Majer Anita (2016) Egy banki termék szerepe a hazai pénzügyi kultúrában megvalósítható banki szolgáltatások kialakításában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mayer Boglárka (2016) KULTURÁLIS TEVÉKENYSÉGGEL FOGLALKOZÓ NONPROFIT SZERVEZETEK MŰKÖDÉSE ÉS FINANSZÍROZÁSA. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mayer Fruzsina (2016) EURÓPAI UNIÓS FORRÁSOK SZEREPE A MAGYAR GAZDASÁG KÜLÖNBÖZŐ SZEGMENSEINEK FINANSZÍROZÁSÁBAN – TÁRSADALMI MEGÚJULÁS OPERATÍV PROGRAM A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ ÉS MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ EMBEREK SZÁMÁRA A 2007-2013-AS PROGRAMOZÁSI PERIÓDUSBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnár Balázs (2016) Az Oracle Financials Application R12 felépítése és működése az Acelity vállalat pénzügyi rendszerében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros Livia (2016) Az Európai Uniós források szerepe a magyar gazdaságban, különös tekintettel Heves megyére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Néher András (2016) A Volkswagen csoport stratégiájának, keresletének, vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének változása a Dieselgate-botrány árnyékában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Dávid (2016) A 2008-as pénzügyi és gzadasági válság. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Ország Ida Eszter (2016) Különböző lízingcégek jövedelmezőségi, likviditási és tőkeellátottsági helyzetének vizsgálata a 2008-ban kitört gazdasági válságtól napjainkig. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Radnai Adrián (2016) Az egészség ára gyógyszerárazási stratégia elemzése egy konkrét vállalatfelvásárlás tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Redenczki Dóra (2016) A kis- és középvállalkozások adózási lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Szarka Balázs (2016) Tevékenység alapú költségszámítási rendszerek jelentőségei és hatásai egy vállalat életében –Az Önköltség meghatározásának problémaköre a Johnson Controls Mezőlak KFT-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Székely Szabina (2016) Miskolc városi villamos beruházási projekt értékelésének ágazati sajátosságai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Telek Ágnes (2016) Megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának elősegítése a költségvetési támogatási rendszeren keresztül, elért eredmények. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Gergő (2016) Vezetői információs rendszer és a kontrolling kapcsolata az IBM DSS Kft-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

U

Uzoni Katalin (2016) Adózás és versenyképesség – Magyarország piaci helyzete a vállalkozások adózása, valamint a vállalkozásindítás adózási kérdései tekintetében – összehasonlító elemzés Szlovákiával. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Varga Judit (2016) A Kereskedelmi és Hitelbank pénzügyi helyzetének elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Varga Éva (2016) Workout faktoring a gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 22. 05:22:19 CEST.