Tételek ahol a szak "Számvitel mester szak " és a mű dátuma 2016

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | G | H | K | M | N | R | S | V | Z | Á
Találatok száma: 39.

A

Agárdy Tamás (2016) A MAGYARORSZÁGI ÉLELMISZERIPARI VÁLLALKOZÁSOK HATÉKONYSÁGÁNAK VIZSGÁLATA A SZÁMVITELI ÖSSZEFÜGGÉSEK TÜKRÉBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

B

Bagi Krisztina (2016) A kontrollrendszerek kialakítása és működése az Antalis Hungary Kft. tevékenységében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bagyinszki Zita (2016) Pest Megyei Kormányhivatal gazdálkodásának bemutatása megalakulásától napjainkig (2011-2015) és komplex elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bajdó Anita (2016) A hatékonyság és a számvitel összefüggései az élelmiszeriparágban tevékenykedő vállalkozások gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Balogh Cintia (2016) Az "új" számvitel bevezetése a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézetben - Pénzforgalmi szemlélet versus eredményszemlélet. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bedekovity-Lacza Anita (2016) A pénzgazdálkodási tevékenység sajátosságainak vizsgálata az MVM Csoport gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bende Andrea (2016) A cash flow elemzése és tervezése a vállalkozás gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bene Ágnes (2016) A VALÓS ÉRTÉKELÉS AZ IFRS ÉS A MAGYAR SZÁMVITELI TÖRVÉNY ELŐÍRÁSAI SZERINT. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Biró Bence (2016) Hitelintézeti belső ellenőrzés a Kéthely és Vidéke Takarékszövetkezetnél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

C

Csordás Károly (2016) Kontrollingtevékenységek működtetése és továbbfejlesztése, A Szabó Zs. Mélyépítő Bt. kontrollingrendszerének és kontrollingtevékenységeinek vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Dudás Réka (2016) Kontrollingrendszer kialakítása és üzemeltetése a FARNAIR HANDLING Kft. gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dörnyeiné Láposi Viktória (2016) Integrált belső kontrollrendszer kialakítása egy intézménycsoport vizsgálata tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Gál Dóra (2016) Az ellenőrzési folyamat bemutatása az ELI nagyprojekten keresztül, valamint az uniós támogatások hatása a magyar gazdaságra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Gáspár Brigitta (2016) A Csolnoki Német Nemzetiségi Önkormányzat, mint költségvetési szerv gazdálkodásának elemzése az államháztartás új számviteli rendszerének bevezetése tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

Hipszki Nóra (2016) Balanced Scorecard teljesítménymérési modell kialakítása a CIB Bank Zrt. nagyvállalati üzletágában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kapfinger Bálint (2016) A magyar számviteli szabályozás és az IFRS összehasonlítása a pénzügyi instrumentumok valós értéken történő értékelésének vonatkozásában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kardos Tamás (2016) Az IFRS 15 standard ismertetése és az átállás bemutatása projekt szemléletben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Karg Enikő (2016) A CASH FLOW KIMUTATÁS ÖSSZEÁLLÍTÁSÁNAK ÉS ELEMZÉSÉNEK GYAKORLATA A NEMZETKÖZI, A HAZAI, ÉS AZ ANGOL SZABÁLYOZÁS TÜKRÉBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Viktória (2016) A management reporting jelentősége és gyakorlati alkalmazása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovács Ákos (2016) A kontrolling szerepe egy magyar startup esetében a tőkebevonást követően. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kovácsné Szrsa Zsuzsanna (2016) GE Hungary Kft gazdálkodásának bemutatása és komplex elemzése, termelési kontrolling tevékenységének bemutatása a nagykanizsai gyáregységre vonatkozóan. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kuntár Helga Adrienn (2016) Konszolidáció a gyakorlatban - Az IFRS szerinti konszolidáció vizsgálata és a magyar szabályozással való összehasonlítása egy vállalatcsoport konszolidált éves beszámolóján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kálmándy-Pap Kriszta (2016) KELET- KÖZÉP EURÓPAI SSC PIAC FEJLŐDÉSI TENDENCIÁINAK BEMUTATÁSA, FÓKUSZBAN A MAGYAR SSC PIAC ELEMZÉSÉVEL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Kövics Kitti (2016) Egy játékkereskedő cég könyvvizsgálatának bemutatása, kitérve a kereskedő cégek könyvvizsgálatának sajátosságaira. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Medovarszky Ivett (2016) Környezeti vezetői számvitel alkalmazhatóságának kérdései a tej- és tejtermékgyártás területén, kiemelten az önköltségszámításban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Molnárné Szabó Anna (2016) A könyvvizsgálat minőségbiztosítása hazai és nemzetközi viszonylatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Murinai Edina (2016) A kockázati tőkealapok sajátosságai, számvitele és könyvvizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Mészáros László Tamás (2016) A könyvvizsgálati megközelítések összehasonlító elemzése nemzetközi környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

Nemes Anikó (2016) Cash-flow kimutatások a hazai és a nemzetközi beszámolókban, szerepük a vezetői pénzügyi döntéshozatalban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nyeső Dorottya (2016) Gazdasági visszaélések és azok visszaszorítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Rácz Tamás (2016) Három autóipari és mezőgazdasági gépgyártó vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetét befolyásoló makro- és mikroökonómiai tényezők összehasonlítása 2011 és 2014 között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sinka Gabriella (2016) HITELINTÉZETI BELSŐ ELLENŐRZÉS EGY KÉPZELT BANK GYAKORLATÁBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sléger Kata (2016) EGY MÉDIAÜGYNÖKSÉG LÁTHATATLAN VAGYONELEMEINEK VIZSGÁLATA. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Sugár Annamária (2016) MAGYARORSZÁG ÉS NÉMETORSZÁG ELEKTRONIKUS FIZETÉSI FEJLŐDÉSÉNEK ÉS SZOKÁSIANAK ÖSSZEHASONLÍTÁSA. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szili Hajnalka (2016) A költségelszámolás lehetőségeinek bemutatása egy biztosító példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vranek Petra (2016) A pénzügyi visszaélések kiszűrése és belső ellenőrzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Vásári Veronika (2016) Integrált beszámoló. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Z

Zudor Kinga (2016) Könyvvizsgálati módszerek és folyamatok kis- és közepes vállalkozásoknál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Á

Ács-Szabó Szilvia (2016) Pénztár és értéktár ellenőrzése hitelintézetek esetén. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 18:20:28 CEST.