Tételek ahol a szak "Számvitel mester szak (levelező)" és a mű dátuma 2017

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | D | E | F | G | K | M | N | P | S | T | V
Találatok száma: 28.

A

Ambrús-Szabó Henrietta (2017) TRANSZFERÁRAZÁS ADÓJOGI SZABÁLYOZÁSA ÉS KAPCSOLÓDÓ ELLENŐRZÉSI TAPASZTALATOK. Pénzügyi és Számviteli Kar.

B

Balogh Henriett (2017) A nemzetközi számviteli standardok alkalmazására történő átállás lehetőségének vizsgálata egy termelő vállalat és az érintett iparág sajátosságainak tükrében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Berghold Csenge (2017) Kontrolling rendszer elmélete és gyakorlata egy egészségügyi intézmény esetében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Dancs Ivett (2017) Az IFRS 9 bevezetésének bemutatása egy magyarországi hitelintézet példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Dudás Lajos (2017) Kontrolling rendszerek kialakítása és üzemeltetése a vállalati gyakorlatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Erős Ádám (2017) A szokásos piaci ár és a transzferár dokumentáció kapcsolt vállalkozások körében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

F

Falusi Bettina Éva (2017) A Balanced Scorecard szervezetirányítási módszer bevezetésének kidolgozása a Tízpróba Magyarország Kft. példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

G

Geiger Ágnes (2017) A Zwack Unicum vállalatértékelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kis Döníz (2017) A lean accounting, azaz a lean filozófia megjelenése a számviteli információs rendszerben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Makara Szilvia (2017) AZ ÖNKÖLTSÉGSZÁMÍTÁSI RENDSZER ELEMZÉSE ÉS ÉRTÉKELÉSE A HUNGUEST HOTELS ZRT. PÉLDÁJÁN KERESZTÜL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Makkai Melinda Orsolya (2017) Az új európai banki tőkeszabályozás bemutatása és értelmezése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Maróti Gábor (2017) AZ IFRS 9, MINT A LEGÚJABB PÉNZÜGYI INSTRUMENTUMOK STANDARD HATÁSA A VIZSGÁLT KERESKEDELMI BANK TŐKEMEGFELELÉSÉRE. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Megyaszai Mariann (2017) Számviteli információk felhasználása menedzsment szemmel egy költségvetési szerv gyakorlatában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

N

NAGY KORNÉLNÉ VARGA KITTI (2017) A költségvetési szervek számvitelének bemutatása Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának példáján keresztül. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Nagy Tímea (2017) A konszolidáció gyakorlatának vizsgálata a vállalkozásoknál és a Diageo Plc. konszolidált beszámolójának elemzése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Németh Máté Alex (2017) A BELSŐ ELLENŐRZÉS CÉLJA ÉS SZEREPE EGY MULTINACIONÁLIS CÉG ÉLETÉBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

P

Pataki Orsolya (2017) A feketegazdaság mérete Magyarországon. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Perényi-Hajagos Annamária (2017) A valódiság elvének érvényesülése a magyar számviteli szabályozásban: Gyakorlati bemutatása a Fornetti Kft. vállalati környezetében, kitérve a tárgyi eszközök, a készletek, a követelések és a devizás tételek értékelésére. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Pintér Csaba (2017) Az új költségvetési számvitel az önállóan működő költségvetési szerveknél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Podhorányi Dávid (2017) A BANKI MÉRLEGSZERKEZET ÁTALAKULÁSA A PÉNZÜGYI VÁLSÁG HATÁSÁRA A MAGYAR BANKRENDSZERBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Seres Csilla Klára (2017) Központi háttérintézmények Minisztériumi beolvadásának vizsgálata. A jogutóddal történő megszűnés specialitásai az államháztartási szektorban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Somogyi Dorottya (2017) A HITELINTÉZETI BELSŐ ELLENŐRZÉS KIHÍVÁSAI NAPJAINKBAN, AVAGY A HITELINTÉZETI BELSŐ ELLENŐRZÉS MINT ÉRTÉKTEREMTŐ FOLYAMAT. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Spekker Tamás (2017) A Segregation of Duties előírásainak nem megfelelő folyamatok vizsgálata és kezelése. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tencz Orsolya (2017) A cash flow kimutatás összeállításának és elemzésének hazai és nemzetközi gyakorlata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Tóth Zoltán (2017) Az IFRS 16 bevezetésének várható hatása a lízingpiacra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Törő Bettina (2017) Kontrolling rendszer bevezetése egy családi vállalkozásnál. Pénzügyi és Számviteli Kar.

V

Vass Klára (2017) VEVŐKÖVETELÉS VIZSGÁLATA CASH FLOW ÉS LIKVIDITÁSI SZEMPONTBÓL EGY MULTINACIONÁLIS SZOLGÁLTATÓCÉG ESETÉBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Venter Dóra (2017) Önköltségszámítás kialakításának és működtetésének feltételei a Borovi Faipari Zrt-nél. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:32:36 CEST.