Tételek ahol a szak "Turizmus-Vendéglátás-FOSZK" és a mű dátuma 2016

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: F | J | K | S | T
Találatok száma: 12.

F

Fölker Patrícia (2016) A Senator Apartments Front Office és Back Office részlegének elemzése és komplex értékelése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

J

Jantner Dóra (2016) Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kaba Ráhel Zsófia (2016) Három napos bécsi kiutaztatás szervezése három kiutaztató utazási iroda törzsutas rendszerének tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kerekes Alexandra (2016) Corinthia Hotel Budapest rezervációs rendszerének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kicsid Ingrid (2016) Az Alfatours utazási iroda bemutatása és előrelátható jövőképe a turizmuspiacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Vivien (2016) Kommunikáció, arculat, etikett és protokoll, valamint a panaszkezelés komplex vizsgálata a Ruefa Reisen utazási irodánál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kohut Kinga (2016) Az ibis Budapest Aero szálloda szobafoglalási területének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kállai Krisztián (2016) Vendégpanaszok kezelése a szállodaiparban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Stelkovics Anett (2016) Vendégkezelés az Nh Budapest City Hotel Frontvonalán. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Róbert (2016) A Budaörsi Ételbár termelési és ételkészítési folyamatainak bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Takács Viktória (2016) A Kristály Imperial Hotel**** SWOT-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Fanni (2016) Panaszszituáció kezelése az Erzsébet Hotel City Centerben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:34:14 CEST.