Vissza |
Csorba Regina (2014) Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Farkas Tímea (2014) A magyar szállodák mobil applikációinak és ezek alkalmazási lehetőségeinek elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Hantos Flóra (2014) A munkahelyi étkeztetés és irodai juttatások korrelációja a dolgozói elégedettséggel és ennek közvetett hatása a profitra egy internacionális cégnél globális szinten. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Illés Edina Zita (2014) Az angol gasztronómia sajátosságai, különös tekintettel a Cornwall félszigetre és az ott élők étkezési szokásaira. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Varga Rita (2014) Kistermelői és kézműves élelmiszertermékek megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.