Tételek ahol a szak "Turizmus-Vendéglátás" és a mű dátuma 2016

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: F | H | M | S | W
Találatok száma: 8.

F

Fodor Nikolett (2016) A wellness turizmus és a gyógyturizmus támogatási rendszerének hatása, lehetőségei Budapest és környékén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hadobás Katalin (2016) Orfű turizmusa, a helyi TDM működése és szerepe az idegenforgalmi és Európai Uniós fejlesztések tekintetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Bence Zoltán (2016) A passzív sportturizmus kereslete és kínálata Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Maduda Viktória (2016) A Mesterségek Ünnepe, mint hagyományőrző rendezvény jelentőségének bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Somlai Borbála (2016) Szállodaipari digitalizáció jelenlegi helyzete Magyarországon – Különös tekintettel a megosztáson alapuló gazdaságra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Stolcz Ágnes (2016) Az utazásszervezői és –közvetítői tevékenység különválásának sajátos problémái az utazási irodák létesítésében és működésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szabó Bettina (2016) Tematikus Geo túrák Magyarországon (Budapest - Miskolc illetve Budapest - Balaton). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

W

Weigert Viktor (2016) Illatok, mint az emocionális vendégkötődés markerei A berlini Fragrances bár példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:30:42 CEST.