Vissza |
Lehoczki Norberta (2017) Änderungen in dem alpinen Wintertourismus : Ursachen und Zukunftsperspektiven in der Gastronomie. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Major Noémi (2017) A Four Seasons Gresham Palace és a Corinthia Hotel Budapest tevékenységének komplex, összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Mézes Anita Nikolett (2017) A szállodai rendezvények lebonyolítása a részlegek közötti kapcsolat és a gasztronómia fontosságának tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Sáfrán Judit (2017) Az egészségturizmus bemutatása a budapesti törökfürdők példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Vámos Anna Liza (2017) A fenntarthatóság és környezettudatos szemléletmód integrálhatósága a Jamie’s Italian működésén keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.