Vissza |
Kövér Dorottya (2016) A 0,75 bar & bistro működésének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Sipos Beatrix Réka (2016) Rooftop bárok - új trend a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Tóth Béla (2016) A falusi turizmus és vendéglátás infrastruktúrája, fejlesztésének regionális és kistérségi sajátosságai, Székelyföld, Korond településen. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Tóth Dániel (2016) TDM Szervezetek finanszírozási forrásai és problémái a Dél-Dunántúl turisztikai régióra fókuszálva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Tóth Gergő János (2016) Az online kommunikációs tevékenységek az idegenforgalomban, kiemelten a szállodaértékelő platformok területén és azok hatásai a turistákra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Ungvári Márk (2016) Brandváltás hatása az Aquaworld Resort Budapest vendégforgalmi adataira, és hatékonysága a dolgozók márkaismertségével összefüggésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.