Tételek ahol a szak "Turizmus-vendéglátás szak" és a mű dátuma 2015

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | D | F | G | H | J | K | L | M | N | P | R | S | T | U | V
Találatok száma: 36.

A

Aradi Renáta (2015) Az egészségtudatos cukrászdák térnyerése Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

B

Beke Kitti Beatrix (2015) A modern szállodai hűségprogram megjelenése a kecskeméti szállodai környezetben, és annak bemutatása a Four Points by Sheraton hotelen keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodnár Viktória (2015) Toborzás és kiválasztás szerepe a szállodaipari HR menedzsmenten belül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bodrogi Anikó (2015) Internetes értékesítés és a vállalati adatbázisok használata az Invia Utazási Irodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Boros Barbara (2015) Versenytársa lehet-e a Hungexpo Zrt.-nek a SYMA Rendezvényközpont az Utazás Kiállítás megszervezésében? - Kiállítási helyszínek összehasonlítása -. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Boros Dóra (2015) Több mint rendezvény - A vállalati rendezvényszervezés társadalmi felelősségvállalás integrálásával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bozsik Beatrix (2015) A folyamhajózás idegenforgalmi szerepe a Viking River Cruises példáján keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bugóczi Bettina (2015) Rendezvények hatása Balatonfüred turizmusára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bátori Barbara (2015) Személyzetfejlesztés a Hilton Budapest szállodában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Bátori Ákos (2015) Fesztiválszervezés a gyakorlatban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Demarcsek Éva (2015) A turizmus szerepe Japánban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Donáth Ágnes (2015) Budapesti városnéző túrák az új típusú városlátogatók szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

F

Faludi Flóra (2015) Multiplikátor hatások vizsgálata Győr turizmusának fejlődésében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Gutper Anna Zsanett (2015) A Ramada Resort és a VAMED Vitality World továbbképzési rendszerének összehasonlító elemzése az Aquaworld Resort Budapest Hotel példája alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Horváth Dorina (2015) A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Zsuzsanna Eszter (2015) Fogyasztói szokások és információkeresési változások a turizmusban az Európai Unió egyes országainak viszonylatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Horváth Szilvia (2015) A római kori emlékek turisztikai hasznosítása Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

J

Jakab Gergely (2015) Az online és közösségi médiatevékenységek szerepe a szállodák marketing tevékenységében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Koch Fruzsina (2015) A hazai lakossági sportturizmus jelene és jövője. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kukuts Adrienn (2015) TDM szervezet szerepe a Velencei-tónál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

L

Lelkes Henriett (2015) Az újhullámos cukrászat jelene és jövője - Az Édesem Cukrászda és a Chez Dodo Macaron Manufaktúra bemutatásán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Megyeri Roxána (2015) Az egészségturizmus jelenléte a Közép-Dunántúli régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Melczer Alexandra (2015) Az angliai Lake District bemutatása turisztikai szempontból. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Németh Nikolett (2015) Minőségbiztosítási rendszerek kialakulása, fejlődése, összehasonlítása a budapesti ötcsillagos szállodák és a Kempinski Hotel Corvinus Budapest példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Papathanasziu Patrik (2015) Szigetköz, mint turisztikai célterület hasznosítása az idegenforgalmi beruházások tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Papp Dóra (2015) A városi turizmus keresletének és kínálatának bemutatása és elemzése Vajdaságban - Szabadka, Palics és Magyarkanizsa példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

R

Radics Bence (2015) A pálinka bemutatása a Szigetköz Lelke Pálinkaház példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rákos Ádám (2015) Új trendek és személyre szabott szolgáltatások a budapesti boutique szállodák világában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Rákosi Csilla (2015) Az akadálymentes turizmus megvalósulása az Észak-Magyarország turisztikai régióra vonatkozóan. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Steinbach Eszter (2015) Szigetmonostor ès környèkènek turizmusa ès fejlesztèsi lehetősègei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Strasser Gabriella (2015) Magyarország versenyképességének alakulása a nemzetközi aktív turizmusban az Egyesült Királyságból érkező turisták szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Szombati Dóra (2015) Hajdúszoboszló változó idegenforgalmi kínálata és kereslete. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sándor Anna (2015) A világörökségi helyszíneink szerepe és jelentősége a főváros imázsának alakulásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tóth Ágnes (2015) A gasztronómia turisztikai jelentősége és növekedési lehetőségei Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

U

Urbán Cintia (2015) Alternatív városnézés Budapesten, mint új kihívás az idegenforgalmi szakma számára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Váradi Orsolya Eszter (2015) A csapatépítő tréningek bevételnövelő szerepe a turisztikai szolgáltatóknál. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:31:55 CEST.