Tételek ahol a szak "Turizmus-vendéglátás szak" és a mű dátuma 2016

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | H | N | T | V
Találatok száma: 7.

B

Barta Viktória (2016) Az elmúlt évtizedben bekövetkezett technikai fejlődések hatása az online szállásértékesítésre, valamint az ezzel járó előnyök és hátrányok. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Buda Krisztina (2016) Kulturális értékeken alapuló tematikus utak Észak-Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Csontos Tímea (2016) A Keszthelyi Festetics Kastély és a Balatonszentgyörgyi Csillagvár, mint történelmi emlékhelyek szerepe a szabadidő eltöltésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

H

Hajba Adrienn (2016) Ennivaló hírességek a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Nádor Anikó (2016) Dél-alföldi turisztikai régió egészségturizmusának elemzése a Hotel Imperial Gyógyszálló és Gyógyfürdő és a Thermal Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda bemutatásával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tóth Alexandra (2016) A Török Riviérára irányuló magyar kiutaztatás vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Vancsura Edina (2016) A szállodai lojalitás erősítése és a mikrokörnyezet turizmusának fellendítési lehetősége az Ibis Germany Pass bevezetésével. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:31:55 CEST.