Tételek ahol a szak "Turizmus menedzsment" és a mű dátuma 2014

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: E | K | M | P | S | T
Találatok száma: 8.

E

Erdélyi Nóra (2014) A klimatikus gyógyturizmus helyzete és fejlesztési lehetőségei Székelyföldön - a Sóvidék bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kenéz Timea (2014) A természetvédelmi területek látogatói marketingjének teljesítmény- és hatásvizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Virág Zsuzsa (2014) A Kárpát-medence idegenforgalmi kínálatának fejlesztése, együttműködés az érintett országok, ill. régiók között. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Marosán Brigitta (2014) A táplálkozás és egészségturizmus szerepe a magyar lakosság egészségtudatosságának alakulásában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Mészáros Janka (2014) Tunézia turizmusának komplex elemzése és jelentősége a magyarországi piac szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Pész András (2014) A természetes gyógy tényezőkre alapozó jövőbeni gyógy turisztikai fejlesztések Veresegyházon, és a Közép- Magyarországi versenytársak helyzete. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Szabó Alexandra (2014) Turisztikai imázs vizsgálat az Észak-Magyarország régióban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Terejánszky Anna Klára (2014) Sportinfrastruktúra-fejlesztés és turisztikai hasznosítási lehetőségek Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:34:49 CEST.