Tételek ahol a szak "Turizmus menedzsment" és a mű dátuma 2015

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | G | K | M | N | P | S | T | V
Találatok száma: 31.

A

Arató Zsuzsa (2015) Az utazási irodák online marketingtevékenységének összehasonlító elemzése a fogyasztó szokások változásának tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

B

Balázs Mária (2015) Szállodai fejlesztési koncepciók összehasonlító elemzése Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Baár Csaba János (2015) Magyarországi melegkonyhás vendéglátóüzlet piaci pozíciója, a megvalósítással és működtetéssel kapcsolatos elemzések. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Beiszer Dóra (2015) Fogyatékkal élők turisztikai lehetőségei és korlátai nemzetközi összehasonlításban, akadálymentesítés a turizmus területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Belyaeva Ekaterina (2015) Nemzetiségi éttermek működtetése Magyarországon és Oroszországban, azok gazdasági elemzése és összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Benke Kata Tekla (2015) Sport és üzlet találkozása, Sport az Üzlet - Üzlet a Sport. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Birkás Réka (2015) A turizmus/ vendéglátás/ szállodaipar területén való továbbtanulás motivációi. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Buza Virág (2015) A vendéglátóipari piaci pozícionálása, szolgáltatási háttér és felkészültség összehasonlító elemzése a budapesti agglomeráció néhány településén (Budaörs, Érd, Törökbálint). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

C

Cseh-Németh Dalma (2015) Budapest turizmusának elemzése és jövőbeni fejlődési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

D

Dér Zsófia (2015) Szálláshelyi preferenciák vizsgálata a turizmusban - Generációk szálláshely preferenciái. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

G

Gázer Sarolta (2015) Egyedi gyógytényezőre (Mofetta) épülő vendégforgalom és turisztikai kínálati háttér összehasonlító elemzése (Észak-Magyarország, Erdély). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Göndöcs János (2015) Győr Megyei Jogú város turizmusának helyzetelemzése és fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

K

Kerek-Alföldi Éva Angéla (2015) GPS navigáció és okostelefonokon megjeleníthető alkalmazások szerepe a hazai turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Keszte Péter (2015) Északnyugat-Dunántúl turisztikai imázsának és a régió versenyképességének alakulása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kiss Kata (2015) A hálózatok vizsgálata a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Kovács Gabriella (2015) Magyarországi szállodák vagyoni, jövedelmi és pénzügyi helyzetének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

M

Magyar Katalin (2015) Magyarországi nemzeti parkok látogatottságának gazdasági összefüggései a hazai lakosság fogyasztási képességének tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Molnár András Máté (2015) Turizmusfejlesztés és támogatási rendszerek, a turisztikai célra allokált Európai Uniós források felhasználásának hatékonysága Nyugat-Dunántúlon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

N

Nagy Brigitta (2015) Új értékesítési üzleti modell és a turisztikai élmény kapcsolatának vizsgálata a nemzetközi online turizmus területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Németh Alexandra (2015) Hévíz turisztikai helyzetelemzése és imázsvizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

P

Partos Viktória (2015) A Malév csődjével megszűnt balkáni és közel-keleti közvetlen repülőjáratok újraindításának lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

S

Schnábeltová Karolina (2015) Gasztronómiai hagyományok és hatásuk napjaink turisztikai értékeire, Mátyusföld és Csallóköz példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Somogyi Eszter (2015) Az eWOM hatása az Y és Z generációra, a „We love Budapest” és az „Egy nap a városban” online felület vizsgálata alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Sztermen Zita (2015) A turizmus lehetséges szerepe az elmaradott térségek felzárkóztatásában: Észak-Magyarország régió példáján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

T

Tamás Tünde (2015) Változások az európai közlekedésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tomasics Nóra (2015) Stratégiai döntéshozatal és jövedelmezőség vizsgálata a New York Palota 5 éves működése tükrében (2010-2014). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Tóth Kitti (2015) A turisztikai növekedés lehetőségeinek elemzése a Dél-Dunántúlon nemzetközi összehasonlításban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

V

Vajta Anett Gyöngyi (2015) Magyarországi egészségturisztikai fejlesztések komplex szakmai hatáselemzése különös tekintettel az észak-alföldi régióra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Nóra (2015) A minőségmenedzsment feladatai a turisztikai vállalkozásokban, minőségkép, minőségdimenziók. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Varga Veronika (2015) Magyarországi természetes gyógytényezők bemutatása, gyógyhelyek vendéglátóhelyeinek fejlesztési irányai az egészséges étkeztetés tükrében. Különleges étrendkínálat bevezetésének lehetséges megoldásai. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Vörös János (2015) Szállodavállalatok portfólió kialakításának hatása a versenyképességre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 21. 17:14:52 CEST.