Vissza |
Fancsali Gábor (2017) Fenntartható szállodaüzemeltetés Magyarországon, a "Zöld Szállodák" elterjedésének korlátai és lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Fegyver Dorottya (2017) Budapest turisztikai imázsának, nemzetközi versenyképességének és fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Gerzsenyi Enikő (2017) A fogyasztóvédelem és a gyógyszálloda kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Kiss Tamás Norbert (2017) The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Ludányi Adrienn (2017) A határon átnyúló együttműködések és a turizmusfejlesztés szerepe Borsod-Abaúj-Zemplén megye és Kassa megye határán. Az eurégiók és a HU-SK program turisztikai jelentősége. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Szemán Petra (2017) A fiatalok megtartása a Sátoraljaújhelyi járásban a turizmus fejlesztésén keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.