Vissza |
Banai Réka Tímea (2018) A munkaerő megszerzés és megtartás módszerei a szállodaiparban különös tekintettel a munkáltatói márkaépítés eszközeire. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Novák Judit Márta (2018) Terítéken a közétkeztetés! Iskolai közétkeztetés elemzése táplálkozás-egészségügyi szempontból a tiszakécskei Móricz Zsigmond Kollégiumban működő menza gyakorlata alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Orbán Krisztina (2018) A szállodairányítási szoftverek hatásai, lehetőségei és korlátai a szállodák és vendégek szemszögéből. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Sipos Boglárka (2018) Az egészségturizmus speciális szegmensei Nyugat-Dunántúlon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
Tóth Tímea Zsófia (2018) A filmturizmus jelentősége Budapest kulturális turizmusában - Hogyan hatnak a filmek a budapesti turizmus gazdaságára? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.