Tételek ahol a szak "Vállalkozásfejlesztés " és a mű dátuma 2018

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerző | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | D | E | H | J | K | L | M | O | R | S | T
Találatok száma: 19.

B

Boldizsár Krisztina (2018) Családi vállalkozások utódlása Magyarországon, illetve annak összefonódása az innovációval. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Bürgés Barbara Noémi (2018) A MUNKA-MAGÁNÉLET EGYENSÚLY ALAKULÁSA NAPJAINKBAN, AVAGY AZ EGYÉN ÉRVÉNYESÜLÉSE KKV-K ÉS MULTIK VILÁGÁBAN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

D

Dobos Fruzsina (2018) A kockázati tőkebefektetők szerepe a hazai startup ökoszisztémában. Pénzügyi és Számviteli Kar.

E

Eső Marianna (2018) A technológiai fejlődés hatása az ötcsillagos luxus szállodai szolgáltatásra. Pénzügyi és Számviteli Kar.

H

dr. Havellant-Szászi Vivien (2018) Magyarországi családi vállalkozások generációváltásának nehézségei és a sikeres átadás elősegítésének lehetőségei. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Huczek Alexandra (2018) KKV-K NEMZETKÖZIVÉ VÁLÁSA AZ IOT ÁRNYÉKÁBAN, AZAZ AZ IPARI ÖKOSZISZTÉMÁKBA VALÓ BELÉPÉS NYÚJTOTTA ÜZLETI LEHETŐSÉGEK. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Huszár Bence (2018) VCC Live csoport controlling rendszerének vizsgálata, javítása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

J

Jankó Ádám (2018) MAGYAR KKV TULAJDONOSOK ERŐSSÉGEINEK VIZSGÁLATA A VÁLLALKOZÁS NÖVEKEDÉSI LEHETŐSÉGÉNEK TEKINTETÉBEN. Pénzügyi és Számviteli Kar.

K

Kátai-Urbán Ádám (2018) Egy családi vállalkozás elemzésen alapuló stratégia-alkotása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

L

Laponyi Miklós (2018) Projektmenedzsment vizsgálata a Magyarországon működő vállalkozások életében. Pénzügyi és Számviteli Kar.

M

Merl Károly (2018) Stratégiai menedzsment alkalmazása az Electro- Cord Kft. logisztikai szolgáltatásának fejlesztési lehetőségei között. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Muhel Emese Judit (2018) A családi vállalkozás vezetőjének hatása a munkavállalói lojalitásra és árnyéka a vállalat jövőjére - A Muhel Kemencetechnika Kft. vizsgálata. Pénzügyi és Számviteli Kar.

O

Oláh Csaba (2018) ADÓOPTIMALIZÁLÁS A VILÁGGAZDASÁGBAN ÉS KEZDŐ VÁLLALKOZÁSOKNÁL. Pénzügyi és Számviteli Kar.

R

Réthi Ádám (2018) Kriptovaluták a hazai kis- és középvállalati szektorban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

S

Sebestyén Gabriella (2018) Szervezeti tanulás: esettanulmányok a KKV szektorból. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szalóki Nikolett (2018) A fiatal generációk munkahely választási szempontjai és hosszú távú motiválása kis- és középvállalati környezetben. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Miss Szolcsák Anett (2018) AZ ÉRTÉKESÍTÉSI TELJESÍTMÉNY ÉS AZ ÉRZELMI INTELLIGENCIA KAPCSOLATÁNAK VIZSGÁLATA MAGYARORSZÁGI ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐK KÖRÉBEN – A VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS HŐSEI. Pénzügyi és Számviteli Kar.

Szántó Júlia (2018) A hazai Mercedes-Benz kis-és középvállalkozó márkaszervizeinek szolgáltatásminősége a SERVQUAL modell alapján. Pénzügyi és Számviteli Kar.

T

Tóth Ildikó (2018) Szervezeti innováció a gyakorlatban - KKV a nagyvállalatban. Pénzügyi és Számviteli Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. szeptember 20. 16:31:53 CEST.